iOS 9 permite salvarea in iCloud Drive a atasamentelor email

iOS 9 salvare atasament iCloud DriveiOS 9 are inclusa optiunea de a salva atasamente din email-uri direct in sistemul iCloud Drive al companiei Apple, optiunea fiind vizibila in momentul accesarii documentelor compatibile cu serviciul. In imaginea alaturata puteti vedea cum arata totul, iar dupa selectarea unei aplicatii pentru salvare veti avea afisata inclusiv optiunea de a o salva in iCloud Drive, nu doar de a o partaja unei persoane prin retele de socializare sau de a o salva in libraria foto.

In momentul selectarii optiunii de salvare a atasamentului veti vedea o noua interfata similara celei pentru aplicatia iCloud Drive a iOS 9, ea afisandu-va toate dosarele si fisierele disponibile in serviciu de stocare al companiei Apple.

In acest punct puteti alege locatia in care doriti sa salvati respectiva poza, ea fiind mai apoi accesibila prin aplicatia iCloud Drive pe care o putetia fisa in pagina principala de aplicatii a sistemului de operare iOS 9 pentru iDevice-uri.

Desi exemplul este dat cu o poza, teoretic putem face acelasi lucru pentru documente, sau chiar clipuri video, astfel ca restrictiile sunt limitate doar la tipul de fisiere recunoscute de catre aplicatiile pentru iOS si nu de altceva.

Salvarea de fisiere presupune ca voi sa aveti suficient spatiu disponibil in iCloud Drive pentru a stoca respectivele fisiere descarcate prin iOS 9, astfel ca daca nu veti avea spatiu, nu veti putea face salvarea pentru documente.