iOS 9 este compatibil cu mai multe tablete iPad decat terminale iPhone

iOS 9 compatibilitateiOS 9 este compatibil cu toate iPhone, iPad si iPod Touch-ul care sunt capabile sa ruleze iOS 8 in momentul de fata si probabil pentru unii va fi surprinzator faptul ca mai multe tablete iPad decat terminale iPhone sunt compatibile cu acest sistem de operare. In total compania Apple ofera compatibilitate cu iOS 9 pentru 15 iDevice-uri, cele mai vechi dintre ele fiind iPad 2 si iPhone 4S, ambele fiind lansate in 2011, in diverse perioade ale anului.

In imaginea de mai sus puteti vedea ce iPhone, iPad sau iPod Touch sunt compatibile cu iOS 9 si vorbim despre 8 tablete iPad, 6 terminale iPhone si singurul iPod Touch vandut de catre compania Apple prin magazinele sale.

Mentinerea compatibilitatii cu atat de multe produse este posibila multumita inginerilor Apple care au reusit sa optimizeze iOS 9 atat de bine incat el poate rula fara probleme pe terminalele vechi, sau cel putin asta ni s-a spus pana acum.

In momentul de fata iOS 9 are performante foarte proaste, pentru ca este disponibil abia in prima versiune beta, insa sunt sigur ca pana in toamna compania Apple va reusi sa il faca sa ruleze aproape excelent pe terminalele sale.

iOS 9 este compatibil cu :

  1. iPhone 4S;
  2. iPhone 5;
  3. iPhone 5C;
  4. iPhone 5S;
  5. iPhone 6;
  6. iPhone 6 Plus;
  7. iPad Mini;
  8. iPad Mini 2;
  9. iPad Mini 3;
  10. iPad 2;
  11. iPad 3;
  12. iPad 4;
  13. iPad Air;
  14. iPad Air 2;
  15. iPod Touch.