iOS 9 iti monitorizeaza activitatea sexuala si nu doar atat

iOS 9 iti monitorizeaza activitatea sexuala multumita aplicatiei Sanatate, compania Apple considerand ca acest aspect este foarte important pentru toti posesorii de iDevice-uri care au o viata sanatoasa, din toate punctele de vedere.
iOS 9 Sanatate sexualaIn aceasta idee, in interiorul aplicatiei iOS 9 Santate, compania Apple a implementat 6 categorii noi de date despre sanatate care pot fi monitorizate de catre utilizatorii interesati, iar in imaginea de mai sus le aveti prezentate pe toate.

Cele 6 categorii de date de sanatate sunt :

  • Activitate sexuala;
  • Calitate mucus cervical;
  • Menstruatie;
  • Rezultat test ovulatie;
  • Spotting;
  • Temperatura corporala bazala.

Practic in iOS 9 femeile vor avea posibilitatea de a isi urmari menstruatia si a de a isi introduce rezultate pentru testele de ovulatie direct in aplicatia sanatate, avand optiunea de a urmari evoluti acestor date de-a lungul timpului.

Apple nu a facut niciun fel de referire cu privire la implementarea noilor tipuri de date care pot fi urmarite, insa aceasta face parte din strategia companiei de a isi convinge utilizatorii sa isi monitorizeze mai atent sanatatea si sa faca mai mult sport.

Compania Apple pune aplicatia Sanatate in centru activitatilor fizice zilnice si in conjunctura cu Apple Watch si aplicatiile sale dedicate, ea se poate dovedi a fi un instrument extrem de util pentru monitorizarea vietii noastre.

Aceste 6 sectiuni noi din aplicatia iOS 9 sanatate pot fi populate cu date introduse manual de catre utilizatori sau cu date preluate din diverse aplicatii care fac monitorizare automata sau manuala pentru aceste tipuri de informatii.

Veti gasi cele 6 noi categorii de date despre sanatate prin accesarea aplicatiei iOS 9 sanatate si navigarea in meniul Date Sanatate > Sanatatea Reproducerii.

6 COMENTARII