Un iPhone 5S a salvat viata unui rus

iPhone 5S viata salvata rusiaUn temrinal iPhone 5S a salvat viata unui rus in cursul lunii iunie, terminalul celor de la Apple fiind plasat in momentul potrivit si la locul potrivit pentru a-l mentine in viata pe barbat. In imaginea alaturata puteti vedea cum arata terminalul cu pricina, el parand a fi pur si simplu trecut printr-un test de indoire, insa in realitate el este principalul motiv pentru care rusul inca traieste astazi.

Rusul a fost implicat intr-un accident al unui microbuz in Rusia si terminalul iPhone 5S era plasat in buzunarul jachetei sale, preluand cea mai mare parte a impactului cu o bara metalica, care a strapuns corpul barbatului.

Desi rusul a suferit rani care au necesitat interventia medicilor, daca terminalul iPhone 5S nu ar fi fost lovit primul de bara metalica rupta din masina, este foarte probabil ca rusul sa fi fost mort in momentul de fata.

According to the source, the iPhone 5S was in the side pocket of sweaters or jackets. During an accident with a minibus metal bar entered his side, and only iPhone 5S, took the brunt, separated from the owner, perhaps fatal wounds. As a result of the accident, unfortunately, two people were killed, but the deaths could have been greater if not for a happy coincidence.

Prea multe detalii despre incident nu exista, insa daca informatia este adevarata, atunci acum avem o noua dovada a faptului ca terminalele iPhone chiar sunt capabile sa salveze vietile oamenilor, un iPhone 5C salvand un barbat de la o impuscatura mortala.