Apple ar pregati o noua conferinta in august

Apple conferintaWWDC 2015 ar putea fi doar prima conferinta organizata de catre compania Apple in cursul acestei veri, cei din Cupertino urmand a organiza o noua conferinta in cursul lunii august, cel mai probabil in sediul sau.

Inainte sa credeti ca ar fi vorba despre prezentarea vreunui nou produs va spuna ca atunci Apple ar urma sa prezinte doar o actualizare pentru platforma iAd, cea prin care le ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a livra reclame catre utilizatorii de iDevice-uri.

Compania Apple incearca de cateva luni de zile sa ofere noi optiuni pentru livrarea de reclame prin intermediul platforme iAd, insa deocamdata nu a reusit sa isi convinga dezvoltatorii sa renunte la Google pentru platforma sa.

Apple may hold its next media event in August, one or two months ahead of the anticipated unveiling of the next-generation iPhone, and possibly even a refreshed Apple TV or iPad. We have learned that Apple is working on a significant overhaul of iAd as a means to entice more publishers and advertisers to capitalize on the latest resources iAd has to offer.

Apple a angajat acum cateva luni de zile editorul uneia dintre marile publicatii britanice dedicate produselor Apple, el avand rolul de a imbunatati platforma iAd pentru a ataca platforma competitoare dezvoltata de catre Google.

Ce ar putea prezenta compania Apple in cadrul potentialei conferinte de vineri nu stie nimeni deocamdata, insa probabil cei de la Apple vor pregati noi metode de a genera venituri prin afisarea de reclame in aplicatiile prezente in App Store.

Separat de aceasta imbunatatire a sistemului iAd, compania Apple nu ar urma sa anunte vreun produs nou in cadrul acestei conferinte, ea putand fi organizata cu aproximativ o luna inainte ca iPhone 6S sa fie prezentat.