Descarca OS X El Capitan pentru Mac

Descarca OS X El CapitanDescarca OS X El Capitan pentru Mac folosind link-ul de mai jos, prima versiune beta a sistemului de operare pentru produsele celor de la Apple fiind disponibila pentru dezvoltatori inca de saptamana trecuta prin intermediul portalului dedicat dezvoltatorilor.

OS X El Capitan aduce o multitudine de noutati pentru posesorii de Mac-uri, iar daca esti interesat sa le testezi pe toate, atunci poti descarca OS X El Capitan acum pentru a vedea care dintre ele se vor potrivi cu ceea ce iti doresti.

Descarcarea OS X El Capitan si instalarea se pot face foarte usor, insa trebuie sa stiti inainte de asta ca versiunea beta are foarte multe probleme si exista sansa ca voi sa nu fiti multumiti, iar downgrade-ul sa fie imposibil sau extrem de greu de realizat.

Puteti descarca OS X El Capitan urmand acest link.

7 COMENTARII

  1. Scuze pentru Off topic …pana ieri aveam Mavericks os x insa ieri cand am vrut sa-mi deschid macbook -ul mi-a aparut “no bootable device- insert boot disk and press any key”…Menționez ca folosesc un macbook pro 13” mid 2012. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ? Va multumesc !

  2. Nu a fost lovit sau ceva de genul asta…cand il pornesc se aude sunetul de pornire,ecranul devine alb iar apoi se face negru si imi apare mesajul de care vorbeam inainte. Am vazut ceva filmulețe pe YouTube tot cu acești problema care era rezolvată prin apasarea unor taste (care insa,nu stiu ca nu se vede ) si pornea. Acum insa intreb; daca vreodata v-a mai porni, tot ceea ce aveam in el se va șterge sau v-a rămânea ?