iOS 9 afiseaza previzualizari pentru tiparirea de website-uri sau documente

iOS 9 previzualizare tiparireIn cazul in care nu stiati acest lucru deja, compania Apple a implementat in iOS un sistem numit AirPrint, acesta oferindu-ne posibilitatea de a printa orice vizualizam in ecranele terminalelor noastre, atat timp cat imprimanta este compatibila cu sistemul.

In iOS 9 AirPrint devine mai inteligent, astfel ca utilizatorii vor avea in sfarsit un meniu preview in care vom putea vedea cum arata pagina pe care urmeaza sa o printam, schimbarea fiind extrem de benefica pentru cei care printeaza mult de pe iDevice-uri si isi doreau sa poata vedea ceea ce urmeaza sa scoata la imprimanta.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata sistemul AirPrint in iOS 9, cei de la Apple afisand o interfata de preview direct sub optiunile privind numarul de pagini printate si imprimanta prin care urmeaza sa fie efectuata intreaga procedura.

Desi AirPrint a fost prezentat de catre compania Apple in iOS 4.2, sistemul nu a avut parte de foarte multa promovare pana acum si majoritatea probabil au uitat ca el exista in iPhone, iPad si iPod Touch, insa Apple implementeaza o schimbare benefica in iOS 9.

Pentru a putea imprima o pagina de internet sau un document va trebui sa accesati optiunea prin intermediul meniului share sheets, cel care ne ofera posibilitatea de a partaja continutul in diverse aplicatii sau pe retelele de socializare.