Apple Watch este folosit pentru unele operatiuni administrative ale unui aeroport din Quebec

Apple Watch aeroport QuebecLa doar o luna si jumatate dupa lansare, Apple Watch isi “asuma” un rol important in canada, unii angajati ai aeroportului din Quebec folosind Apple Watch pentru a monitoriza mai eficient anumite operatiuni administrative din cadrul aeroportului.

Mai exact, angajatii aeroportului vor folosi Apple Watch ca o extensie pentru tabletele in care primesc notificari pentru diversele operatiuni care se intampla in aeroport, ceasul inteligent urmand a le usura munca de a urmari desfasurarea operatiunilor.

 

Probabil unii angajati s-au plans din cauza faptului ca este dificil sa scoti o tableta dintr-o geanta pentru a vedea notificarile importante, astfel ca Apple Watch va prelua acest rol si va afisa respectivele notificari direct la incheietura mainii intr-un mod mai simplu de vazut.

 

Multumita sistemului inteligent de notificari al Apple Watch, managerii aeroportului vor afla mult mai rapid orice operatiune indeplinita sau in curs de indeplinire, vibratiile rulate de catre ceas ajutandu-i sa afle rapid ce se intampla.

Québec City Jean Lesage International Airport revealed that it will use Apple Watches, deployed to its staff to ensure smooth operations, in what is the world’s first use of the wearabl for an airport workforce.

Aplicatiile folosite de catre oamenii din aeroport impreuna cu tabletele oferite de catre conducere vor fi compatibile cu Apple Watch pentru a oferi aceste notificari, ele fiind interconectate cu sistemul central de adminsitrare a operatiunilor.

 

Ideea celor din Quebec este cu siguranta inovatoare si probabil va fi preluata de catre diverse aeroporturi din alte zone de pe glob, insa ramane de vazut cat va dura pana cand ea va fi implementata, deoarece totul este deocamdata doar analizat.

Voi ce parere aveti despre acest proiect ?