Beats 1 Radio devine activ in anumite tari de pe glob

Beats 1 RadioBeats 1 Radio este noul post radio online creat de actre compania Apple special pentru Apple Music, iar inaintea lansarii oficiale din 30 iunie el incepe sa devina activ in aplicatiile Muzica ale unor utilizatori care folosesc iOS 8.4 beta 4 sau iOS 9 in propriile terminale.

V-am spus astazi ca iTunes Radio este activ in Romania, el fiind vizibil intr-o noua sectiune numita Radio, iar tot acolo unii utilizatori vad deja postul radio Beats 1, cateva sample-uri pentru el fiind oferite deocamdata de catre compania Apple.

Exact precum in cazul iTunes Radio in Romania, Beats 1 Radio deocamdata nu permite ascultarea canalelor, deci utilizatorii pot doar sa vada ceea ce urmeaza sa ofere compania Apple, dar nu pot interactiona cu serviciul pentru a asculta muzica.

In baza informatiilor existente, Beats 1 Radio a fost activat deja in SUA, Marea Britanie, Germania si alte cateva tari de pe glob, insa doar in acest format beta care permite doar vizualizarea unor optiuni si nimic mai mult, cel putin pana in 30 iunie.

Beats 1 Radio a fost creat de catre Apple special pentru Apple Music, Zane Lowe si alti cativa DJ cunoscuti fiind angajati pentru a sustine emisiuni din diverse orase din SUA, dar si din Londra, noul radio al companiei Apple urmand a functiona non stop pentru utilizatori.

Practic Beats 1 Radio este elementul definitoriu dintre Apple Music si alte servicii de streaming audio similare, Apple sperand ca el sa convinga utilizatorii sa plateasca suma de 10 dolari sau euro lunar pentru a putea asculta muzica disponibila in el.

Desigur ca ramane de vazut cati utilizatori Apple din cele 100 de tari in care va fi lansat Apple Music vor dori sa plateasca pentru a putea folosi Apple Music, insa cei de la Apple spera sa adune peste 80 de milioane de utilizatori platitori pentru serviciu.

Voi sunteti interesati sa platiti pentru a putea folosi Apple Music ?