Apple Music va fi lansat in Romania! Iata dovada!

Apple Music lansat RomaniaApple Music va fi lansat in Romania impreuna cu iOS 8.4, compania Apple intentionand sa ne ofere posibilitatea de a folosi serviciul sau de streaming audio pe propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri incepand din 30 iunie.

In imaginea alaturata puteti vedea ceea ce mi-a fost afisat cu doar cateva minute in urma in noua aplicatie Muzica din iOS 8.4 beta 4, compania Apple oferindu-mi posibilitatea de a activa serviciul Apple Music pentru folosire.

Din pacate mai departe de mesajul de bun venit pentru Apple Music serviciul nu poate fi activat deocamdata, iar redeschiderea aplicatiei nu mai afiseaza din nou mesajul, insa din moment ce a fost afisat o data, cred ca este destul de clar faptul ca Apple Music va ajunge in Romania.

Mesajul pentru activarea Apple Music este prezent doar in iOS 8.4 beta 4 si doar in aplicatia Muzica, Music, astfel ca daca aveti o versiune anterioara a iOS 8.4, sau orice alta versiune a iOS, nu veti vedea acest mesaj pe terminalele voastre.

Nu stiu de ce Apple nu permite deocamdata activarea serviciului Apple Music in Romania, avand in vedere ca folosesc o versiune beta a iOS 8.4 cu un cont de dezvoltator, insa probabil incepand din 30 iunie totul va fi disponibil oficial pentru noi.

Apple Music va fi lansat in acea data in peste 100 de tari de pe glob si desi am speculat initial ca Romania nu va face parte dintre ele, iata ca in final acest lucru nu pare a fi corect, Apple pregatindu-si serviciul pentru lansare si la noi.

Ieri v-am spus ca Universal Music Group a cumparat MediPro Music si am speculat ca aceast achizitie ar putea duce la lansarea Apple Music in Romania, insa n-as putea sa va confirm sau sa va infirm ca acest lucru este adevarat.

Acestea fiind spuse, sunt curios cati dintre voi aveti iOS 8.4 beta 4 si ati mai primit mesajul pentru activarea Apple Music, cu un Apple ID de Romania activ in terminal.