Samsung Galaxy S6 Edge Plus – noul competitor pentru iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy S6 PlusSamsung Galaxy S6 Edge Plus este un smartphone pregatit pentru lansare de catre compania Samsung, el fiind vazut ca un competitor serios pentru iPhone 6 Plus, coreenii intentionand sa il lanseze pe piata vara aceasta.

Conform celor mai recente informatii, Samsung Galaxy S6 Edge Plus urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.5 inch sau 5.7 inch si va concura direct inclusiv cu Samsung Galaxy Note 5, pe care cei de la Samsung intentioneaza sa il lanseze pe piata tot in vara.

Pentru ca terminalul este tat de interesant, imaginea de mai sus a aparut astazi pe internet, ea prezentand practic un Samsung Galaxy S6 Edge ce are dimensiuni ceva mai mari decat in mod normal, design-ul fiind extrem de similar intre cele doua produse ale Apple.

Separat de detaliile hardware, la mijloc este o tentativa a companiei Samsung de a ataca Apple, care a reusit sa afecteze serios vanzarile de terminale Samsung in multe zone de pe glob cu terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus lansate in toamna anului trecut.

Avand in vedere ca in toamna iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate pe piata, cei de la Samsung intentioneaza sa aduca noi phablet-uri in oferta pentru a incerca sa atraga noi consumatori catre terminalele sale, insa acest lucru s-ar putea dovedi a fi extrem de dificil.

Avand in vedere ca Samsung va lansa atat Samsung Galaxy S6 Edge Plus, cat si Samsung Galaxy Note 5, foarte multi utilizatori vor fi confuzi cand vine vorba despre cumpararea unui phablet Samsung, dar acest lucru nu a contat vreodata pentru coreeni.

Chiar si asa, Samsung Galaxy S6 Edge Plus este o noua tentativa mai mult sau mai putin disperata a celor de la Samsung de a isi creste vanzarile, insa cu o strategie atat de confuza e greu de crezut ca va reusi sa faca ceva impotriva Apple.