iPhone 6S va fi mai rezistent, mai inalt, mai lat si mai gros decat iPhone 6

iPhone 6S lat inalt gros iPhone 6iPhone 6S va fi mai rezistent, mai inalt, mai lat si mai gros decat iPhone 6, informatii furnizate unui analist asiatic, cu informatii valide in trecut, confirmand faptul ca Apple pregateste o schimbare relativ considerabila anul acesta.

Conform acestui analist, iPhone 6S va fi mai inalt si mai inalt decat iPhone 6 cu 0.15 milimetri, in timp ce grosimea va fi mai mare cu 0.2 milimetri, schimbarile fiind implementate pentru a acomoda sistemul Force Touch in ecranul terminalului.

In aceasta idee, iPhone 6S urmeaza sa aiba o grosime de 7.1 milimetri de la 6.9 milimetri, in timp ce iPhone 6S Plus va avea o grosime de 7.3 mililemtri de la 7.1 milimetri, schimbarea fiind cel mai probabil greu de sesizat cu ochiul liber.

iPhone 6S – noi culori si schimbari de design

Separat de aceste schimbari compania Apple pare decisa sa implementeze un nou tip de aluminiu 7000 pentru carcasa iPhone 6S, aceasta facandu-l mai rezistent, deci indoirea nu va fi la fel de usoara precum am vazut in atatea clipuri video pe internet.

Based on multiple pieces of information to the report, it’s highly credible that the new colored model will be added to go with the Apple Watch Edition 18K Rose Gold model. The material of the car is also changed to 7000 series aluminum. In addition to it, the width and height of the car will be wider and taller in about 0.15mm for enhancement and its body will get thicker by 0.2mm, which may be due to the changes to Force Touch display.

Daca sperati sa vedeti un iPhone 6S roz, atunci nu veti fi dezamagiti deoarece Apple este hotarata sa aduca pe piata acest model al terminalului, el urmand a avea o culoare similara cu cea a actualului Apple Watch roz din aur.

Ramanand la culori, se pare ca modelele aurii ale iPhone 6S vor avea o culoare mult mai apropiata de cea a aurului galben, in timp ce modelele space grey ar urma sa fie mai negre, compania Apple schimband aproape la fiecare doi ani de zile culorile de baza.

Separat se pare ca si implementarea unei camere de 12 megapixeli in iPhone 6S este confirmata, dar acest lucru il stiam de luni de zile.

Acestea fiind spuse, iata ca incet, incet aflam tot mai multe informatii despre iPhone 6S si in urmatoarele saptamani probabil vom vedea si primele componente.

9 COMENTARII

  1. 0.15 mm inseamna o diferenta absolut insesizabila, atat pe inaltime cat si pe latime.
    0.2 mm pe grosime, deasemenea – insesizabil.
    Impartiti un milimetru in sase parti si vedeti cu cat va fi iPhone 6S mai inalt si mai lat…

    PS: zaone, cred ca s-a strecurat o mica greseala de scriere: “va fi mai inalt si mai inalt decat iPhone 6”

    va fi mai inalt si mai inalt decat iPhone 6

    Citeste articolul integral pe: h

  2. Posed un 5S si un 6, sincer 5s-ul mi se pare cel mai ok, pe cand 6 este deja prea mare. Ce sa mai spun despre alte modele mai mari. De cateva ori era sa scap 6-le din mana!