iOS 9 beta 2 si iOS 8.4 GM vor fi lansate astazi!

iOS 9 toate noutatileiOS 9 beta 2 si iOS 8.4 GM urmeaza sa fie lansate astazi de catre compania Apple, informatia fiind oferita de catre o sursa apropiata celor din Cupertino, una care primeste nou versiuni ale sistemelor de operare pentru testare inaintea lansarii oficiale pentru utilizatori.

UPDATE: iOS 9 beta 2, watchOS 2 beta 2 si OS X El Capitan beta 2 au fost lansate.

Lansarea iOS 8.4 GM astazi este sigura avand in vedere ca Apple intentioneaza sa lanseze Apple Music pe data de 30 iunie, adica miercurea viitoare, insa lansarea iOS 9 beta 2 in cursul acestei seri nu este 100% sigura, compania Apple putand lua decizia de a o amana pana lunea viitoare.

Pana acum compania Apple a lansat versiunile complet noi ale build-urilor beta ale sistemelor de operare importante la aproximativ doua saptamani distanta unul de celalalt, iar astazis e implinesc doua saptamani din momentul lansarii iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatori.

Chiar daca lansarea iOS 8.4 GM si a iOS 9 beta 2 pare putin probabila pentru multi, eu cred ca Apple nu va amana cea de-a doua versiune beta a iOS 9 pentru mai mult de o zi, asta deoarece build-ul beta initial are enorm de multe probleme care necesita rezolvare imediata.

Acestea fiind spuse, daca ambele versiuni ale sistemului de operare sau doar una dintre ele vor fi disponibile veti afla in cursul acestei seri, detaliile urmand a fi disponibile pe iDevice.ro, compania Apple lansand in mod normal actualizarile in jurul orei 20:00.