watchOS 2 beta 2 a fost lansat de Apple

watchOS 2 beta 2watchOS 2 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple la putin peste doua saptamani distanta de publicarea versiunii initiale. watchOS 2 beta 2 este disponibil incepand de astazi pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platformele iOS si watchOS cu diverse rezolvari de probleme.

Compania Apple a implementat o multitudine de noutati in watchOS 2, iar in aceste versiuni beta ele pot fi incercate de catre utilizatorii ceasului inteligent, astfel ca daca aveti unul, puteti beneficia de tot ceea ce altii vor avea parte abia in toamna acestui an.

watchOS 2 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple pentru a rezolva diverse probleme de functionare si pentru a imbunatati performantele oferite utilizatorilor care detin un iPhone si pot imperechea un Apple Watch cu el pentru utilizare.

Din pacate compania Apple nu ofera detalii cu privire la noutatile pe care le aduce watchOS 2 beta 2 in momentul de fata, insa acest lucru este normal pentru compania Apple, cei din Cupertino ferindu-se sa ofere detalii in situatiile de acest gen deoarece majoritatea schimbarilor nu sunt vizibile imediat.

2 COMENTARII