Apple Music a fost confirmat oficial pentru lansare in Romania

Apple Music oficial RomaniaApple Music va fi lansat in Romania, v-am spus eu inca de saptamana trecuta, insa incepand de astazi o face si compania Apple prin intermediul website-ului sau dedicat tarii noastre.

Compania Apple a actualizat website-ul sau pentru a include sectiunea Muzica in care vorbeste despre serviciul Apple Music si tot ceea ce urmeaza el sa ofere pentru noi incepand cu data de 30 iunie cand va fi oficial lansat in 100 de tari de pe glob impreuna cu iOS 8.4.

Apple vorbeste despre cele doua tipuri de abonamente pentru Apple Music, individual si de familie, si ofera cateva detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere serviciul sau de streaming audio pentru utilizatori, insa fara a intra prea mult in detalii, cel putin in aceasta pagina.

Ceea ce merita mentionat este ca Beats 1 Radio urmeaza sa fie accesibil gratuit de catre utilizatorii care nu sunt abonati ai Apple Music, deci daca nu veti beneficia de tot ceea ce ofera acest serviciu, veti putea totusi asculta gratuit radio in aplicatia Muzica a celor din Cupertino.

Beneficii Apple Music

Beneficiile Apple Music in Romania

Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, Apple Music ofera urmatoarele beneficii pentru Romania si alte tari de pe glob :

  1. posibilitatea de a urmari artisti in sistemul Connect;
  2. posibilitatea de a urmari fluxul de noutati al artistilor in Connect;
  3. posibilitatea de a saculta Beats 1 Radio;
  4. posibilitatea de a asculta posturile radio Apple Music;
  5. redarea si salvarea de continut publicat in Connect;
  6. aprecierea continutului Connect sau a melodiilor radio;
  7. optiunea de a asculta nelimitat melodiile din colectia Apple Music;
  8. optiunea de a transfera muzica din iDevice/PC/Mac-uri in iCloud pentru ascultare oriunde si oricand;
  9. optiunea de a asculta muzica offline;
  10. optiunea de a adauga melodii Apple Music colectiei utilizatorilor;
  11. obtinerea de recomandari pentru muzica de la experti.

Doar trei dintre beneficiile de mai sus sunt disponibile si pentru utilizatorii care nu incheie un abonament Apple Music si aleg doar sa asculte posturile radio disponibile gratuit, asa ca alegerea este la voi in legatura cu ceea ce doriti sa faceti.

Conform unor informatii furnizate de catre mine in weekend, Apple Music va costa 4.99 euro lunar in Romania cand vine vorba de abonamentul individual, in timp ce abonamentul de familie va avea un pret de 7.99 euro.

In final, Apple face si primele referiri privitoare la Apple Watch cu ocazia publicarii acestei pagini, fara a ii crea o pagina dedicata si a oferi informatii despre lansare.

Deci, ce parere aveti despre Apple Music ?