Beats 1 Radio apare in Romania

Beats 1 Radio RomaniaBeats 1 Radio apare in Romania in aplicatia Muzica, Music, iar in imaginea alaturata puteti vedea cum arata meniul ce ne permite sa accesam serviciul de streaming care urmeaza sa fie oferit de catre compania Apple prin intermediul Apple Music.

V-am spus zilele trecute ca Apple Music va fi lansat in Romania si ca iTunes Radio va fi lansat in Romania, iar cu aparitia Beats 1 Radio in Romania ni se confirma faptul ca Apple urmeaza sa ne ofere serviciile de care vor beneficia aproximativ 100 de tari de pe planeta incepand din 30 iunie, cand iOS 8.4 va fi lansat.

Exact precum v-am spus in cursul zilelor trecute, trebuie sa aveti instalat iOS 8.4 beta 4 sau iOS 9 pentru a vedea iTunes Radio si Beats 1 Radio in aplicatia Muzica, Music, insa desigur ca nu veti putea folosi vreunul dintre serviciile celor de la Apple.

In cursul zilei de ieri compania Apple a inceput sa activeze iTunes Radio si Beats 1 Radio in tarile in care pana acum niciunul dintre cele doua servicii nu au aparut in aplicatia Muzica, Music, astfel ca vorbim despre o expansiune majora a serviciilor de streaming audio.

Beats 1 Radio este un post de radio online creat de catre compania Apple pentru a diferentia Apple Music de diversele servicii de streaming audio disponibile pe planeta, el urmand a avea DJ extrem de cunoscuti care vor crea emisiuni speciale pentru utilizatori.

Beats 1 Radio va functiona non stop si va avea emisiuni realizate din New York, Los Angeles si Londra, astfel ca va exista tot timpul cate o emisiune in care utilizatorii din cele 100 de tari de pe glob vor avea ce sa asculte.

Avand in vedere ca Beats 1 Radio este strans legat de Apple Music, el nu va putea fi accesat decat daca platiti un abonament lunar de 10 euro pentru serviciul Apple Music, iTunes Radio urmand a fi oferit gratuit, dar fara muzica aleasa de catre acesti DJ.