TaiG 2.1.1 a fost lansat pentru iOS 8.3 jailbreak

TaiG 2.1TaiG 2.1.1 pentru iOS 8.3 jailbreak a fost lansat de catre hackerii chinezi, insa neoficial deocamdata, ei publicand noua versiune a programului in propriile servere fara a face vreun anunt public privind disponibilitatea sa pentru utilizatori.

Dimineata v-am spus ca TaiG 2.1 a fost pus la dispozitia utilizatorilor interesati sa faca jailbreak iOS 8.3 pentru propriile terminale, acea versiune a programului aducand Cydia Substrate si probabil rezolvari pentru diverse probleme de functionare.

TaiG 2.1.1 vine fara vreo lista de schimbari, deci deocamdata nu putem crede decat ca este vorba despre rezolvarea vreunor probleme existente in programul de jailbreak, asta deoarece implementarea de functii noi pare putin probabila in momentul de fata.

Avand in vedere ca pentru niciuna dintre actualizari cei de la TaiG nu au publicat o lista de schimbari si nu au facut vreun anunt public, nu putem decat sa credem ca este vorba despre versiuni beta ale programului de jailbreak, asa ca le folositi pe propria raspundere.

Daca sunteti interesati de TaiG 2.1.1, atunci puteti descarca programul de aici.