TaiG lanseaza un avertisment pentru iOS 8.3 jailbreak

taigTaiG 2.1 si TaiG 2.1.1 au aparut in cursul acestei zile pe internet, programele care permit iOS 8.3 jailbreak nefiind publicate oficial, ci fiind descoperite in serverele hackerilor chinezi care probabil le-au oferit unui numar divers de persoane pentru testare.

V-am spus inca din momentul prezentarii lor ca ar putea exista probleme in ceea ce priveste utilizarea, iar hackerii echipei TaiG au confirmat acest lucru cu doar cateva zeci de minute in urma prin intermediul unui mesaj publicat pe reteaua de socializare Weibo.

Conform hackerilor, versiunile beta TaiG 2.1 si TaiG 2.1.1 pentru jailbreak iOS 8.3 trebuie evitate de catre utilizatori deoarece contin o varietate de probleme pe care deocamdata chinezii se chinuie sa le rezolve inainte de a oferi o versiune oficiala a programelor proprii.

Suggest that you do not download the beta package spread out, because there are application icon missing bug, the official version will be fixed. We are working with Saurik (Cydia Author) UI cache solve problems, solutions complete the new version can be released.

In aceasta idee, ei sustin ca lucreaza cu saurik pentru a rezolva diverse probleme ale Cydia in aceste versiuni beta ale programului de jailbreak TaiG, astfel ca este recomandabil sa le evitati pana cand ele vor fi pregatite pentru a fi oferite public utilizatorilor din lumea intreaga.

Avand in vedere recomandarea celor de la TaiG sa evitati aceste programe, nu pot decat sa va recomand sa ii ascultati, iar daca doriti sa puteti utiliza tweak-urile care functioneaza in baza Cydia Substrate, atunci aveti la dispozitie tutorialul pentru instalare TaiG 8.1.3-8.3.x Untether.