TaiG 2.1 aduce Cydia Substrate si compatibilitate pentru tweak-uri

iOS 8.3 jailbreakTaiG 2.1 a fost lansat in cursul noptii trecute impreuna cu Cydia Substrate pentru a aduce compatibilitate cu tweak-urile oferite prin celebra aplicatie de jailbreak, astfel ca daca inca nu ati facut jailbreak folosind tutorial jailbreak iOS 8.3, atunci acum puteti face totulm, dar cu o mica mentiune.

TaiG 2.1 este deocamdata disponibila neoficial pentru utilizatori, iar asta deoarece programul a fost descoperit de catre unii utilizatori intr-unul dintre serverele hackerilor chinezi, acesta fiind in continuare testat in vederea lansarii pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Avand in vedere ca pachetul nu este oferit oficial de catre hackerii echipei TaiG, atunci exista sansa ca acest program de iOS 8.3 jailbreak sa nu fie 100% lipsit de probleme, asa ca daca veti decide sa il utilizati, o faceti pe propria raspundere, desi el pare sa functioneze fara probleme.

Acest program este util pentru persoanele care nu au jailbreak iOS 8.3 facut deocamdata, iar asta deoarece utilizatorii care l-au facut deja vor trebui sa instaleze TaiGUntethere83x care poate fi descarcat de aici si care va fi disponibil oficial in Cydia in cursul aceste zile sau a celor urmatoare.

Acestea fiind spuse, puteti descarca TaiG 2.1 de aici, de aici si de aici. Daca nu stiti cum sa instalati fisierul deb al TaiGUntethere83x, atunci un articol va fi disponibil imediat cu instructiuni, aplicatia iFile fiind necesara pentru procedura.

Articolul precedentHitman GO poate fi cumparat la REDUCERE din App Store
Articolul următorInstalare TaiG 8.1.3-8.3.x Untether cu Cydia Substrate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.