TaiG 2.1 aduce Cydia Substrate si compatibilitate pentru tweak-uri

iOS 8.3 jailbreakTaiG 2.1 a fost lansat in cursul noptii trecute impreuna cu Cydia Substrate pentru a aduce compatibilitate cu tweak-urile oferite prin celebra aplicatie de jailbreak, astfel ca daca inca nu ati facut jailbreak folosind tutorial jailbreak iOS 8.3, atunci acum puteti face totulm, dar cu o mica mentiune.

TaiG 2.1 este deocamdata disponibila neoficial pentru utilizatori, iar asta deoarece programul a fost descoperit de catre unii utilizatori intr-unul dintre serverele hackerilor chinezi, acesta fiind in continuare testat in vederea lansarii pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Avand in vedere ca pachetul nu este oferit oficial de catre hackerii echipei TaiG, atunci exista sansa ca acest program de iOS 8.3 jailbreak sa nu fie 100% lipsit de probleme, asa ca daca veti decide sa il utilizati, o faceti pe propria raspundere, desi el pare sa functioneze fara probleme.

Acest program este util pentru persoanele care nu au jailbreak iOS 8.3 facut deocamdata, iar asta deoarece utilizatorii care l-au facut deja vor trebui sa instaleze TaiGUntethere83x care poate fi descarcat de aici si care va fi disponibil oficial in Cydia in cursul aceste zile sau a celor urmatoare.

Acestea fiind spuse, puteti descarca TaiG 2.1 de aici, de aici si de aici. Daca nu stiti cum sa instalati fisierul deb al TaiGUntethere83x, atunci un articol va fi disponibil imediat cu instructiuni, aplicatia iFile fiind necesara pentru procedura.

14 COMENTARII

  1. Daca am Safari Downloader si AirBlueSharing cumparate pe softul 8.1.2 si instalez 8.3 cu jailbreak mai raman salvate cumva, sau trebuie sa le cumpar din nou?

  2. Pe iPad Mini 2, instalarea manuala TaiGUntethere83x face ca tableta sa ramana in Safe Mode. Am sters fisierul din etc, /rd.d ce contine substrate si tableta functioneaza din nou insa fara ca si tweak-urile sa functioneze (evident). Mai e cineva cu problema de Safe Mode? Singura solutie ar fi sa astept update prin Cydia? Re-jailbreak-ul prin TaiG 2.1.1 nu e posibil decat dupa restore.