Apple Music – pret de doar 4.99 euro in Romania! (Video)

Apple Music pret abonament EuropaApple Music ar putea costa doar 4.99 euro pe luna in Romania, informatia fiind disponibila direct in aplicatia Music, Muzica, a sistemului de operare iOS, compania Apple afisand un pret diferit fata de cel vizibil zilele trecute cand meniul initial de abonare al Apple Music a fost disponibil in tara noastra.

In imaginea alaturata puteti vedea pretul afisat de catre compania Apple pentru abonamentul individual al Apple Music, acesta fiind de 4.99 euro lunar fata de 9.99 euro lunar cat vedeam zilele trecute, deci vorbim despre o injumatatire a banilor ceruti pentru utilizarea sa.

Desi meniul pentru inregistrarea unui abonament nu mai este vizibil in momentul de fata direct la accesarea sectiunii Radio din aplicatia Music, Muzica, a iOS 8.4 beta 4 sau iOS 9, daca veti cauta un artist si veti dori sa ascultati o melodie din repertoriul sau, veti vedea acest mesaj.

Daca va veti uita la cele doua imagini din acest articol veti observa ca textul principal privind abonamentul pe care urmeaza sa il contractam este usor diferit, insa optiunile de creare a unui abonament sunt identice, deci vorbim despre planuri de membru pentru Apple Music.

Apple Music lansat Romania

Impreuna cu injumatatirea pretului abonamentelor Apple Music pentru utilizatori individuali, compania Apple a injumatatit si pretul abonamentelor pentru familie, acestea fiind in moemntul de fata listate ca fiind disponibile pentru achizitie la pretul de doar 8 euro.

V-am spus acum cateva saptamani ca in India Apple Music ar putea costa doar 2 dolari din cauza puterii reduse de cumparare a localnicilor, iar in Romania am putea avea parte de preturi mai bune tocmai din cauza faptului ca la noi puterea de cumparare nu este la fel de puternica precum in SUA.

Separat de Apple Music, Beats 1 Radio si iTunes Radio sunt deasemenea disponibile in Romania, ele urmand a fi lansate oficial de catre Apple in data de 30 iunie, cand iOS 8.4 va fi disponibil pentru utilizatorii din lumea intreava.

Avand in vedere noul pret de 5 euro, sunteti interesati sa cumparati un abonament ?