Concertul Robbie Williams va fi transmis in direct de Telekom

ROBBIE WILLIAMS live stream TelekomConcertul Robbie Williams va fi transmis in direct de Telekom, aceasta fiidn prima oara cand un operator de telefonie mobila din Romania transmiste LIVE un concert important organizat in tara noastra.

Conform celor de la Telekom transmisiunea live va fi disponibila prin intermedul platformei telekomtv.ro si a aplicatiei Telekom TV, deci doar abonatii acestor servicii vor putea urmari in direct show-ul pe care megastarul britanic il va sustine in Capitala in data de 17 iulie.

50.000 de bilete virtuale cu inregistrare prealabila vor fi disponibile pana le 16 iulie la ora 16:00, astfel ca doar cele 50.000 de persoane inregistrate vor putea urmari stream-ul LIVE daca vor reusi sa se inregistreze la timp pentur a beneficia de gratuitate.

Detalii suplimentare aveti in comunicatul de presa de mai jos, iar daca doriti sa castigati bilete la concertul Robbie Williams din Bucuresti, atunci urmariti maine iDevice.ro ;).

Telekom transmite LIVE concertul lui Robbie Williams la București

  • Concertul anului în România va putea fi urmărit LIVE pe www.telekomtv.ro și în aplicația Telekom TV
  • 50.000 de bilete virtuale, disponibile cu înregistrare prealabilă, până pe 16 iulie, ora 16:00
  • Utilizatorii se pot inregistra pentru a vedea concertul LIVE, indiferent dacă sunt sau nu clienți Telekom

Telekom Romania, sponsorul principal al concertului lui Robbie Williams la București, invită fanii artistului care nu pot să ajungă pe 17 iulie la eveniment să vadă concertul anului LIVE, online, pe www.telekomtv.ro și în aplicația de mobil Telekom TV. Utilizatorii sunt invitați să își rezerve unul din cele 50.000 de bilete virtuale până pe 16 iulie, ora 16:00, fie că sunt sau nu clienți Telekom.

În plus, clienții Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări LIVE concertul anului pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD sau 440 HD) pe 17 iulie, începând cu ora 18:00.

Înregistrarea pentru unul din cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro urmând o serie de pași. Informațiile complete despre înregistrare, atât pentru clienții Telekom cât și pentru cei care nu utilizează serviciile T, sunt disponibile pe www.telekom.ro.

După lansarea brandului „T” în 2014, cu trei concerte organizate în trei oraşe simultan, zeci de artişti şi peste 50.000 de oameni prezenţi la cel mai interactiv spectacol din România, Telekom îl aduce anul acesta în România, pentru prima oară, pe megastar-ul internaţional Robbie Williams.

Concertul va avea loc pe data de 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional “Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări.