DESCARCA iOS 8.4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

DESCARCA iOS 8.4DESCARCA iOS 8.4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum pentru a putea beneficia de Apple Music si Beats 1 Radio, cele mai noi produse ale companiei Apple, ele fiind disponibile deja in lumea intreaga pentru utilizatori.

DESCARCA iOS 8.4 pe PC sau Mac pentru a face instalarea in conditiile in care nu ai suficient spatiu in iPhone, iPad sau Mac, asta deoarece compania Apple ofera deja aceasta actualizare prin sistemul OTA Update sau Actualizare Software pentru toti utilizatorii.

V-am spus deja ce aduce nou iOS 8.4 si tot ce trebuie sa stii despre Apple Music, asa ca folosind link-urile de mai jos poti descarca iOS 8.4.

11 COMENTARII

  1. am ipad air cu 813 si nu pot pune un appsync mai vechi, ca cel nou(ver 5) nu ma lasa sa pun aplicatii din appcake si nici de pe PC – da eroarea 999! pot face update la 8.4. ? mai merge JailBreakul atunci?

  2. vreau sa fac update de la 8.3>>8.4 si imi spune ca ”fisierul firmware nu este compatibil ”
    inainte nu am avut jailbreak pe 8.3 , intrebarea mea este daca fac update la 8.4 din itunes, mai pot face jailbreak cu tag 2.2 ? softul ce l-am descarcat de aici…(iPhone6,1_8.4_12H143_Restore.ipsw)

    (iphone 5s, 16gb)

  3. fisierul gresit nu cred ca are cum… am dat click pe iphone 5s(gsm) , in fine altul nu mai incerc !
    voi face un update direct din itunes 8.3>>8.4 , si voi incerca apoi cu un update , ms de feedback !