DESCARCA iOS 8.4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

DESCARCA iOS 8.4DESCARCA iOS 8.4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum pentru a putea beneficia de Apple Music si Beats 1 Radio, cele mai noi produse ale companiei Apple, ele fiind disponibile deja in lumea intreaga pentru utilizatori.

DESCARCA iOS 8.4 pe PC sau Mac pentru a face instalarea in conditiile in care nu ai suficient spatiu in iPhone, iPad sau Mac, asta deoarece compania Apple ofera deja aceasta actualizare prin sistemul OTA Update sau Actualizare Software pentru toti utilizatorii.

V-am spus deja ce aduce nou iOS 8.4 si tot ce trebuie sa stii despre Apple Music, asa ca folosind link-urile de mai jos poti descarca iOS 8.4.

Articolul precedentCum activez Apple Music in Romania pe iPhone, iPad sau iPod?
Articolul următorBeats 1 Radio a fost lansat oficial in Romania!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.