Ce aduce nou iOS 8.4 ?

ce aduce nou iOS 8.4Ce aduce nou iOS 8.4 ? intrebarea aceasta am primit-o in repetate randuri in ultimele zile si asta deoarece foarte multe persoane sunt in continuare confuze in legatura cu schimbarile pe care compania Apple intentioneaza sa ni le ofere prin aceasta actualizare.

UPDATE: Tot ce trebuie sa stiti despre Apple Music

UPDATE 2 : Cum activez Apple Music

UPDATE 3: Beats 1 Radio a fost lansat in Romania

iOS 8.4 a aparut in versiune beta acum cateva luni de zile, insa de atunci si pana acum el s-a concentrat doar pe doua lucruri principale care au la baza noul serviciu de streaming Apple Music, compania Apple urmand a il lansa astazi incepand cu ora 19:00.

Ce aduce nou iOS 8.4 ? O noua aplicatie Muzica si serviciul Apple Music in care va fi integrat Beats 1 Radio, acestea fiind principalele noutati pe care compania Apple le are pregatite pentru utilizatorii sai incepand din dupa-amiaza zilei de astazi.

Ce aduce nou iOS 8.4 ?

iOS 8.4 aplicatie Muzica

Noua aplicatie Muzica a iOS 8.4 v-a fost prezentata de catre mine cu ceva vreme in urma, cand v-am spus si ca Apple a facut o multitudine de schimbari in ea pentru a-i oferi un aer nou si a o face mult mai usor de utilizat impreuna cu serviciul Apple Music.

iOS 8.4 aplicatie Muzica My Music

De la o regandire a interfetelor si pana la implementarea unor functii noi sau imbunatatirea altora vechi, aplicatia Muzica a iOS 8.4 ofera o experienta mult mai buna pentru a asculta muzica direct din terminalele noastre, indiferent cum o facem.

Apple Music pret abonament Europa

Apple Music este binecunoscutul serviciu de streaming audio, el urmand a fi oferit oficial inclusiv in Romania, cel mai probabil la pretul de 4.99 euro lunar, Beats 1 Radio fiind una dintre principalele sale caracteristici diferentiatoare fata de alte servicii similare.

Mai mult decat atat, un iOS 8.4 jailbreak este posibil in momentul de fata, hackerii echipei TaiG pastrand tacerea in legatura cu eventuala sa lansare, insa e putin probabil ca Apple sa fi blocat exploit-urile pentru iOS 8.3 jailbreak in doar o saptamana de zile.

iOS 8.4 va fi lansat astazi, 30 iunie, la ora 18:00, ora Romaniei, asa ca va astept atunci pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile.