OS X 10.10.4 a fost lansat de Apple

OS X 10.10.4OS X 10.10.4 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma iOS 8.4, noua versiune a sistemului de operare aducand o serie de schimbari extrem de importante menite sa imbunatateasca experienta de utilizare a Mac-urilor.

Mai exact, OS X 10.10.4 rezolva o problema veche a conexiunilor WiFi, imbunatateste experienta de utilizare a aplicatiei Mail, imbunatateste sistemul de migrare a pozelor din iPhoto si Aperture catre aplicatia Photos, plus alte cateva schimbari ceva mai subtile.

OS X 10.10.4 poate fi descarcat din Mac App Store.

Articolul precedentApple Music in Romania – tot ce trebuie sa stii!
Articolul următorCum activez Apple Music in Romania pe iPhone, iPad sau iPod?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.