Apple dezvolta un iPhone cu senzori biometrici, port de incarcare si cititor de amprente integrate in logo

iPhone senzor biometricApple dezvolta un iPhone cu senzori biometrici, port de incarcare si cititor de amprente integrate direct in logo-ul terminalelor sale, utilizatorii urmand a beneficia de multiple functii prin atingere acestei portiuni a carcasei.

Desi ideea in sine poate parea ciudata pentru unii, in realitate o asemenea implementare ar putea oferi companiei Apple posibilitatea de a dezvolta iPhone-uri mult mai subtiri si mult mai usoare, componentele putand fi combinate intr-un singur chip pentru implementare in portiunea logo-ului.

Separat de logo, compania Apple ar putea folosi marcajele cu litere de pe carcasele iPhone-urilor sale pentru a ascunde diversi conectori esentiali pentru citiri biometrice, mascarea lor facand implementarea mult mai usoara fara a strica design-ul.

Un conector MagSafe ar putea fi utilizat de catre compania Apple pentru a permite incarcarea prin inductie a iPhone-urilor sale, insa acest lucru nu va genera in mod neaparat o renuntare la porturile Lightning necesare functionarii unei multitudini de accesorii.

In some embodiments, the first insert and second inserts may at least partially define an electrical path which may constitute a skin conductivity sensor, a heart rate monitor, or any other suitable biometric sensor. In further embodiments, the first and second inserts may at least partially define an electrical path constituting a battery charging circuit. In some examples, the first and second insert may be the same size. In other examples, the first and second inserts maybe sized differently.

Daca ne uitam la anii trecuti vedem ca unii producatori de smartphone-uri au implementat fara prea mult succes cititoare de amprente in carcasa in zona similara celei incare se afla logo-ul Apple pe iPhone-uri, asa ca o imitare a acestei practici nu este de dorit.

Chiar si asa, compania Apple a avut intotdeauna ingeniozitatea de a crea implementari bune desi competitorii sai au esuat cu idei similare in trecut, asa ca daca Apple va implementa senzori biometrici, porturi de incarcare sau cititoare de amprente in logo-uri, probabil o va face bine.