Kate Winslet ofera primele detalii despre filmul Steve Jobs

Kate Winslet Steve JobsKate Winslet este una dintre cele mai cunoscute actrite de pe planeta, ea primind un rol in filmul Steve Jobs alaturi de Seth Rogen si Michael Fassbender, iar intr-un interviu recent a oferit cateva detalii cu privire la etapele de inregistrare a peliculei.

Actrita a povestit pentru jurnalisti faptul ca filmul Steve Jobs este compus din nu mai putin de 3 capitole a cate 45 de minute fiecare, acestea prezentand povestea evolutiei lui Steve Jobs de la fondarea Apple si pana la prezentarea iPod in anul 2001.

Kate Winslet a fost profund impresionata de modul in care a fost filmata pelicula Steve Jobs, ea fiind entuziasmata de participarea la crearea filmului, actrita comparand fiecare capitol cu o piesa de teatru desfasurata in fata unui public numeros.

Winslet sustine ca pentru fiecare capitol Aaron Sorkin a creat unele scene intr-un asa fel incat majoritatea sunt filmate in spatele scenei in care Steve Jobs prezenta produsele importante, ele incheindu-se cu fostul CEO al Apple parasind scena in aplauzele audientei.

The way in which that film was shot was extraordinary… extraordinary. Each act is continuous 45 minutes backstage of real time at each launch that Steve Jobs made during those time periods — ‘84 was the launch of the Macintosh, ‘88 was the NeXT computer, ‘98 was the iMac. Each act takes place backstage and literally ends with him walking from the wings on to the stage to rapturous applause.

Winslet l-a laudat inclusiv pe Michael Fassbender, actorul fiind nevoit sa memoreze nu mai putin de 182 de pagini de dialoguri cu alti actori, comparand realizarea sa cu ce a actorilor care se pregatesc pentru a sustine reprezentatii in baza unor opere scrise de Shakespeare, dar ca in cazul filmului Steve Jobs totul a fost de 2 ori mai greu.

Winslet este prima actrita a filmului Steve Jobs care ofera informatii detaliate cu privire la prcesul de filmare a peliculei, insa avand in vedere ca filmul va fi lansat in luna octombrie, ne putem astepta la o multitudine de informatii ce vpr fi anuntate in viitor pentru el.

We have nine-minute takes, sometimes even longer. I think there’s a scene that Michael and Jeff had that was about 14 pages, so it really went for 11 minutes of continuous dialogue. It’s not unusual for an actor to learn huge passages of dialogue when you do a play. But it is unusual for an actor like Michael Fassbender to learn 182 pages of dialogue of which he’s on every page. It’s like Hamlet, times two.

Ieri v-am prezentat primul trailer extins pentru filmul Steve Jobs si va recomand sa il urmariti pentru a vedea o parte din ceea ce ne va fi dezvaluit in film.