Data de lansare iPhone 6S dezvaluita

data lansare iPhone 6SData de lansare iPhone 6S pare sa fi fost dezvaluita de catre surse asiatice apropiate companiei Apple, asta desi ea urmeaza sa aiba loc peste mai bine de 2 luni de zile din momentul in care ne aflam acum.

Mai exact, conform informatiilor aparute astazi, data de lansare iPhone 6S este programata pentru ziua de 18 septembrie, o data extrem de logica daca ne uitam la modul in care a lansat compania Apple iPhone 5, iPhone 5S/5C si iPhone 6/6Plus in ultimii ani de zile pentru utilizatori.

Data de lansare iPhone 6S a fost prezentata si intr-un zvon anterior, atunci un presupus angajat al celor de la Vodafone oferind detalii cu privire la ziua in care iPhone 6S ar urma sa poate fi cumparat din Apple Store si diverse magazine partenere ale companiei Apple.

Data de lansare iPhone 6S dezvaluita

Avand in vedere ca ne aflam la peste 2 luni distanta de lansarea iPhone 6S, a afla acum o data de lansare pentru acest dispozitiv este prematur si am o vaga impresie ca nici macar in cadrul companiei Apple nu a fost definitivata deocamdata data la care dispozitivul ar urma sa ajunga pe piata.

Avand in vedere ca lansarea iPhone 6S depinde de foarte multe parteneri care trebuie sa isi indeplineasca obligatiile contractuale fata de Apple, cred ca este prematur sa aflam acum o data de lansare iPhone 6S definitiva, asa ca informatia trebuie privita putin circumspect.

In ciuda acestui lucru, in ultimii 3 ani compania Apple a lansat iPhone-urile sale intr-o zi de vineri a celei de-a treia saptamani a lunii septembrie, asa ca eu sunt destul de convins ca data de lansare iPhone 6S este cea de 18 septembrie prezentata in zvonul de astazi.

Desigur ca as putea sa gresesc, insa 3 ani de “istorie” ne spun ca o asemenea prezicere este adevarata pentru data de lansare iPhone 6S,a sa ca ramane doar sa vedem pe parcursul verii ce alte informatii vor aparea in legatura cu acest eveniment important.

1 COMENTARIU