iOS 9 KeyboardSelection aduce o functie a iOS 9 in tastatura iOS 8

iOS 9 KeyboardSelectioniOS 9 KeyboardSelection este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el fiind gandit in ideea de a aduce in iOS 8 o functie pe care compania Apple a implementat-o in iOS 9 pentru tastatura sistemului de operare.

Mai exact, v-am spus ca in iOS 9 tastatura devine touchpad, astfel ca in momentul in care apasati simultan cu doua degete tastatura virtuala a sistemului de operare ea se va transforma intr-un touchpad care va permite mutarea rapida a cursorului de scriere printre cuvintele introduse intr-una dintre aplicatiile iDevice-urilor noastre.

Compatible with iOS 8. iOS 9 KeyboardSelection lets you take advantage of improved text input of iOS 9. To do this, hold two fingers on your keyboard to move the cursor in your text. Configure options from Settings.

In iOS 8 totul va functiona exact la fel precum in iOS 9, tweak-ul iOS 9 KeyboardSelection fiind disponibil pentru descarcare gratuita din Cydia urmand acest link.