Primele imagini cu iPhone 6S ne arata design-ul viitorului produs Apple!

Primele imagini cu iPhone 6S designPrimele imagini cu iPhone 6S au aparut in cursul noptii trecute, noul terminal al companiei Apple fiind dezvaluit pentru prima oara, asta desi el urmeaza sa fie lansat pe piata in luna septembrie a acestui an si pana acum nu am vazut vreo imagine cu vreo componenta a sa.

Avand in vedere ca iPhone 6S a intrat in productie saptamana trecuta, era destul de normal sa vedem astazi si primele imagini cu iPhone 6S, mai exact cu a sa carcasa care arata identic cu cea pe care compania Apple o foloseste pentru iPhone 6 sau iPhone 6 Plus.

iPhone 6S pastreaza design-ul iPhone 6

Primele imagini cu iPhone 6S design 1

Primele imagini cu iPhone 6S dezvaluie faptul ca Apple intentioneaza sa mentina design-ul iPhone 6 care s-a dovedit a fi atat de popular, astfel ca in exterior carcasa nu prezinta vreo schimbare fata de terminalul lansat anul trecut, nici in ceea ce priveste culoarea.

iPhone 6S va arata identic cu iPhone 6, insa deocamdata nu se stie daca Apple va implementa modificari pentru design-ul iPhone 6S Plus, asa ca orice este posibil.

O noua structura interna pentru iPhone 6S

Primele imagini cu iPhone 6S design 3

Desi acest lucru nu este evident pentru multi, primele imagini cu iPhone 6S dezvaluie faptul ca Apple intentioneaza sa implementeze o schimbare importanta pentru structura interna a carcasei terminalului sau, componentele fiind asezate diferit in ea.

Mai exact, punctele de montare pentru placa logica si diverse alte componente au fost usor modificate, insa sunt similare cu cele folosite pentru iPhone 6.

Primele imagini cu iPhone 6S design 2

Dupa cum probabil ati observat deja din primele imagini cu iPhone 6S, compania Apple nu intentioneaza sa implementeze deocamdata un sistem cu doua camere principale pentru terminalele sale, dar nici un nou model de flash LED, acesta urmand a ramane circular, exact precum in cazul iPhone 6.

Diverse informatii ce au la baza brevete de inventie ale Apple au sugerat faptul ca cei din Cupertino ar fi interesati sa implementeze un sistem cu doua camere principale in iPhone 6S, insa aceasta carcasa dezvaluie faptul ca planurile companiei americane sunt deocamdata orientate spre cu totul altceva si nu spre testarea de tehnologii noi in terminalele sale.

Din primele imagini cu iPhone 6S putem vedea ca acele margini separatoare ale sectiunilor carcasei, care sunt si antene, nu vor disparea, desi compania Apple dezvolta un material compozit care ar putea duce la un moment dat la disparitia lor.

In final se pare ca primele imagini cu iPhone 6S ne arata faptul ca nici macar porturile viitorului terminal nu vor fi modificate in vreun fel, butoanele ramanand in exact aceleasi pozitii ca pana acum, astfel ca vorbim despre un terminal care nu va aduce schimbari vizuale.

Primele imagini cu iPhone 6S design 4

Era de altfel de asteptat ca iPhone 6S sa arate identic cu iPhone 6, avand in vedere ca acelasi lucru se intampla in cazul fiecarei lansari a unui model din seria S, insa acest lucru denota faptul ca Apple nu va ascunde camera iPhone 6S in carcasa.

Primele imagini cu iPhone 6S design 5

Primele imagini cu iPhone 6S design 6

Primele imagini cu iPhone 6S design 7

Primele imagini cu iPhone 6S design 8

Primele imagini cu iPhone 6S design 9

Primele imagini cu iPhone 6S design 10