Un iPhone 6 Plus a explodat in Hong Kong

iPhone 6 Plus explodat Hong KongUn iPhone 6 Plus a explodat in Hong Kong zilele trecute, o femeie raportand faptul ca terminalul sau cu 128 GB spatiu de stocare a explodat in timp ce se afla la incarcat peste noapte langa patul sau, iar in imaginea alaturata puteti vede exact cum arata produsul celor de la Apple.

Femeia sustine ca al sau iPhone 6 Plus 128 GB a fost lasat la incarcat timp de 7 ore dupa care bateria sa s-a umflat si a explodat, femeia sustinand ca a utilizat accesorii originale Apple pentru incarcarea dispozitivului, un cablu Lightning al unei tablete iPad fiind utilizat.

Avand in vedere ca femeia afirma faptul ca accesorii originale au fost utilizate pentru incarcare, la mijlocul problemei ar putea fi o baterie defecta folosita pentru acest iPhone 6 Plus, altfel explozia nu ar avea o explicatie logica, cel putin nu in baza informatiilor furnizate.

A woman from Tai Wai has reported what could be Hong Kong’s first case of an iPhone 6 Plus exploding while being charged, Apple Daily reported on Monday. The owner, surnamed Tsang, said she was shocked at the explosion, adding that the 128GB handset and all its accessories were original Apple products. She said she plugged the charger to the unit at about 1 a.m. on Saturday and left it on the desk next to her bed. At around 8 a.m., she was awakened by a huge bang and saw the handset on fire.

Femeia a stins focul generat de catre bateria iPhone 6 Plus folosind o perna si nu a fost ranita in timpul incidentului, insa ea este hotarata sa ceara compensatii din partea companiei Apple pentru terminalul ce a luat foc din senin langa patul sau.

Aceasta nu este prima oara cand auzim despre terminale iPhone care explodeaza si in fiecare caz a fost vorba despre o baterie defecta, uneori explozia avand loc chiar si cand terminalul nu se afla la incarcat, nici folosind accesorii originale, nici accesorii contrafacute.

Cel mai recent caz al unui iPhone explodat are la baza un barbat al carui terminal a generat o explozie in timpul unei convorbiri telefonice, compania Apple evitand sa ofere explicatii.

3 COMENTARII

  1. Apple ar putea sa-si ceara scuze , sa inlocuiasca telefonul si sa ofere o suma compensatorie , nu sa se faca ca ploua de cate ori se intampla asta . Nu e vina lor in totalitate pt bateriile cu defecte , dar poarta responsabilitatea produselor pe care le vand .