Cum activez iCloud Music Library in Romania pentru Apple Music ? (Video)

Activare iCloud Music Library Biblioteca Muzicala iCloudCum activez iCloud Music Library, Biblioteca muzicala iCloud, in Romania pentru Apple Music ? Aceasta intrebare si-au pus-o foarte multi utilizatori care in tentativele de a salva muzica offline pentru Apple Music au intampinat un mesaj de eroare care le cerea sa activeze acest serviciu.

Dupa cum v-am spus deja in cateva articole, in Romania iCloud Music Library, Biblioteca muzicala iCloud, nu pot fi activate oficial, desi serviciile teoretic ar trebui sa fie active, reprezentantii Apple spunand ca totul este doar o “problema” a serverelor iCloud.

Ca sa fiu sincer, cred ca la mijloc este cu totul altceva, altfel “problema” s-ar fi rezolvat in 1 – 2 zile dupa lansarea Apple Music, asa ca putem trage linistiti concluzia ca in realitate Apple pur si simplu nu vrea sa ne permita sa activam iCloud Music Library, Biblioteca muzicala iCloud, fara complicatii.

Pentru cei intre voi carora le place sa se complice am astazi un clip video care va arata cum sa activati iCloud Music Library, Biblioteca muzicala iCloud, in Romania, insa metoda nu a functionat in cazul meu, desi diversi utilizatori sustin in comentarii ca ei au urmat-o cu succes.

https://www.youtube.com/watch?v=-E-PsjoFDK4

Spre deosebire de trucul meu pentur a salva muzica offline din Apple Music, acesta de astazi ar trebui sa activeze permanent iCloud Music Library, Biblioteca muzicala iCloud, pe terminalele voastre si sa va permita sa salveti orice si oriunde, pentru totdeauna.

Avand in vedere ca nu am putut reproduce metoda, ramane ca voi sa va lamuriti singuri daca ea functioneaza sau nu si sa confirmati sau sa infirmati in comentarii utilitatea sa, pentru ca alti utilizatori sa isi faca un minim de curaj pentru a o urma.