iOS 8.4 ar fi instalat pe 40% dintre iDevice-uri multumita Apple Music

iOS 8.4 rata adoptieiOS 8.4 ar fi instalat pe 40% dintre iDevice-urile companiei Apple multumita Apple Music, sau cel putin asta ne spune un studiu publicat in cursul aceste zile cu privire la numarul de terminale care au instalat cea mai recenta versiune a sistemului de operare iOS.

Avand in vedere ca principala noutate a iOS 8.4 este Apple Music, numarul mare de persoane care au instalat actualizarea dezvaluie faptul ca noul serviciu de streaming audio este mult mai atractiv decat poate parea pentru multi utilizatori sau analisti care urmaresc, compania Apple.

Datele oferite de catre aceasta companie nu sunt totusi confirmate de catre compania Apple si nici nu vor fi vreodata confirmate de catre cei din Cupertino, astfel ca vorbim despre informatii care trebuie privite ca atare si nu trebuie judecate chiar atat de mult precum si-ar dori unii.

Apple Music a fost lansat in peste 100 de tari de catre compania Apple si probabil aceasta disponibilitate globala a motivat atat de multi oameni sa faca upgrade-ul la iOS 8.4, altfel cifrele de instalare ar fi fost cu mult mai mici decat cele din imaginea de mai sus.

Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple a avut numeroase probleme in a convinge utilizatorii sa instaleze iOS 8 si cele mai recente versiuni ale sale, insa Apple Music pare sa fi rezolvat totul dupa lansare, iar cei din Cupertino sunt cel mai probabil multumiti.

In data de 22 iunie 84% dintre iDevice-urile Apple rulau iOS 8, conform companiei americane, datele nefiind actualizate inca, insa o actualizare a lor ar putea dezvalui faptul ca procentul este mult mai mare multumita noului serviciu Apple Music, dar probabil si a solutiei de iOS 8.4 jailbreak.