Apple Watch genereaza iritati ale pielii pentru unii utilizatori

Apple Watch arsura pieleApple Watch este din nou in centrul atentiei, dar nu intr-un mod pozitiv, ci intr-un mod negativ, unii utilizatori acuzand ceasul inteligent ca genereaza iritatii ale pielii in timpul folosirii pentru exercitii fizice, principala sa utilitate conform companiei Apple.

In imaginile din acest articol vedeti doar doua exemple ale unor utilizatori care au constatat cu surprindere ca pielea de sub Apple Watch a ramas iritata dupa folosirea ceasului inteligent pentru exercitii fizice, insa in realitate un numar mai mare de persoane s-a plans din cauza acestei probleme.

Compania Apple spune ca Apple Watch poate genera iritatii ale pielii daca utilizatorul este alergic la materialele folosite pentru producerea carcasei sau daca acesta poarta o curea care este prea scurta pentru incheietura sa, insa acesti utilizatori sustin ca nu se afla in vreunul dintre aceste cazuri.

Iritatiile au aparut dupa cateva ore de exercitii fizice intense si unii au crezut initial ca pielea lor a fost arsa de senzorii montati in carcasa Apple Watch, desi in realitate vorbim cu siguranta despre o iritatie, deoarece totul a revenit la normal dupa doar cateva zile.

Apple Watch arsura piele 1

Aceasta nu este prima oara cand aflam ca Apple Watch genereaza iritatii ale pielii si era imposibil sa nu existe persoane cu probleme din moment ce atat de multi oameni au cumparat ceasul inteligent si atat de putini respecta indicatiile Apple sau nu sunt alergici la materialele sale.

Desi la o prima vedere iritatia poate parea a fi grava, in realitate si un ceas normal poate provoca urme similare, mai ales daca mana transpira sub carcasa si sunt sigur ca unii dintre voi au intalnit situatii similare in trecut cu ceasuri care au carcasa din metal.

Acestea fiind spuse, daca ati cumparat un Apple Watch si ati avut o “problema” de acest gen, puteti sta linistiti.

4 COMENTARII

  1. da chiar asa, la banii aia strange ceasu sa nu cumva sa il piarda, sa nu mai zicem ca daa rezista si la apa cu el doarme cu el mananca cu el face baie, te miri apoi ca ii irita ;)))