Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat mai devreme pentru a concura cu iPhone 6S Plus

Samsung Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat mai devreme pe piata pentru a concura cu iPhone 6S Plus, informatia fiind prezentata de diverse zvonuri in trecut, insa astazi o reputata publicatie americana adauga mai multa credibilitate lansarii.

Conform celor de la WSJ, compania Samsung ar fi interesata sa lanseze Samsung Galaxy Note 5 mai repede pe piata in ideea de a opri “hemoragia” de bani care a adus-o intr-un nou trimestru fiscal cu scadere in incasari si profit, iar lansarea timpurie ar trebui sa ii ofere terminalului suficient timp pentru a genera vanzari.

Desi Samsung ar fi intentionat sa lanseze Samsung Galaxy Note 5 in cadrul IFA Berlin 2015, se pare totusi ca august va fi luna in care terminalul ar urma sa ajunga oficial pe piata in urma unei prezentari care ar trebui sa aiba loc la inceputul lunii urmatoare, sau poate chiar lunea aceasta.

Desi cei de la Samsung par convinsi ca Samsung Galaxy Note 5 va avea succes mare daca va fi lansat inaintea iPhone 6S Plus, in realitate planurile coreenilor ar putea fi complet gresite si de acest lucru ei s-ar putea convinge abia atunci cand va fi mult prea tarziu.

In a break with recent tradition, Samsung Electronics Co. will move up the autumn launch of its oversize smartphone lineup by several weeks to mid-August, according to a person familiar with the matter. The South Korean company’s move is part of a bid to give its Galaxy Note smartphone-tablet hybrids some breathing room before mid-September, when Apple Inc. typically unveils its refreshed iPhone—a product whose popularity has…

In general in lunile august si septembrie vanzarile de iPhone-uri scad in asteptarea unor modele noi, iar acelasi lucru se intampla in general inclusiv si in cazul terminalelor Android, astfel ca strategia celor de la Samsung s-ar putea dovedi a fi una fundamental gresita.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca Samsung Galaxy Note 5 are sanse mici de a genera vanzari mari daca va fi lansat inaintea iPhone 6S Plus, iar asta deoarece multi utilizatori vor astepta prezentarea noului smartphone Apple si daca vor fi convinsi de functiile sale, ar putea trece cu vederea produsul Samsung.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Note 5 ar putea fi sortit esecului inainte de a ajunge pe piata, numai din cauza strategiei gresite de lansare.

13 COMENTARII

  1. Care e persoana aia inapta care se ocupa de aceste strategii tampite din cadrul Samsung? De ce nu il concediază odata ca numai strategii tampite are in cap.

  2. @Apple4ever
    George are dreptate 🙂 Cu siguranta trebuie sa fie cineva la Samsung care ia decizii total anapoda. Acum, ca sa fiu si eu complet sincer, cu siguranta are Samsung studii de piata pe baza carora isi face strategia de lansare a produsului. Si Note 5 nu concureaza cu iPhone 6S, ci cu alte phableturi cu Android. Cine are Android, nu fuge imediat la iOS, si viceversa.

  3. Ce pacat ca @eugeorge e doar un simplu vanzator la raionul de aspiratoare Samsung. Sunt sigur ca ar fi un strateg desavarsit in varful companiei

  4. @se7en,hahahha ce glumă buna, mai zi-mi una te rog astfel incat sa ma c*c pe tine de râs.
    Nu stiam ca e o rusine sa lucrezi ca vânzător, ar trebui sa se simta prost oameni aia?
    Incearca sa nu te mai bagi cu mine in seama, vorbeste in continuare cu copii de varsta ta sau imprieteneste-te cu AppleForever si vorbeste cu el.

  5. @georgeta esti foarte inteligent daca ai dedus din ce am spus eu ca e o rusine sa lucrezi ca vanzator.
    O rusine esti tu, sau mai bn spus un penibil care faci gargara unde nu trebuie.

  6. Hai sa iți zic eu ce anume e penibil. Este penibil sa jignești un om pentru o companie.
    Doar pt simplu fapt ca nu am aceiasi admiratie ca tine spre compania Apple tu consideri ca este nevoie sa ma jignesti. Compania Apple nu-ti ofera ție, nici bani, nici vreun produs sau vreun serviciu gratuit pt faptul ca tu îi iei apărarea si ma jignesti pe mine, compania Apple nici macar nu știe cine esti,iar o mare parte din angajații companiei nici nu stiu de faptul ca undeva in lume exista o țărișoara pe nume Romania.
    Comportamentul tau de jungla si faptul ca trebuie sa apelezi la jigniri ca sa-ti spui punctul de vedere te face penibil si o rușine.

  7. Stii ca esti pe un site dedicat produselor apple ?
    Ce cauti aici daca nu iti plac produsele apple ?
    Te-ai pierdut ?
    Comentariile tale sunt chiar penibile de cele mai multe ori.
    Dute pe un site dedicat produselor concurente si scrie acolo frustrarile tale impotriva produselor apple.

  8. Știi ca esti la un articol legat de lansarea telefonului Samsung Note 5?

    Ce cauti tu sa comentezi la un articol legat de lansarea Note 5 daca esti interesat de produsele Apple si nimic mai mult. Te-ai pierdut cumva?

    Spre deosebire de tine si de gandirea ta încuiată, Zaone, ownerul site-ului nu oferă doar informatii legate de ideviceuri, ofera informati legate si de alte smarphone-uri de pe piața.
    Dacă cauti ceva legat de Samsung pe net, te aduce pe acest site. Daca era un site dedicat doar produselor Apple nu se scria si despre alte telefoane de pe piata, intelegi tu?

  9. In cazul in care nu știai, numai suntem o țară comunistă si imi pot exprima liber parerea si opinia cât doresc.
    La acest articol nu am comentat absolut nimic legat de Apple, era vorba strict despre Samsung si despre proasta strategie de marketing adoptată.
    Nu-ti convin comentarile mele? Nu le citesti si mergi mai departe, pe mine nu ma intereseaza comentarile tale in care lauzi si ridici în slăvi companie Apple, asa ca nici pe tn nu ar trebuii sa te intereseze ce scriu eu.
    Nu-ti convine? Iti poti face singur un site dedicat Apple si daca intru acolo sa comentez sa ma banezi.