Iata cum vezi in Notifications Center versurile melodiilor Apple Music

Versuri melodii Apple MusicDaca te-ai intrebat vreodata cum vezi in Notifications Center versurile melodiilor Apple Music, ei bine astazi am un raspuns pentru tine, deoarece o aplicatie a App Store a fost conceputa special pentru acest task de catre dezvoltatorii sai.

Musixmatch Lyrics Finder este numele aplicatiei despre care vorbim astazi, ea fiind gandita pentru a afisa in Centrul de notificari un widget care reda versurile melodiilor pe care noi le ascultam prin intermediul serviciului Apple Music lansat de catre compania Apple in cursul lunii trecute.

In mod normal aplicatia Musixmatch Lyrics Finder este capabila sa afiseze versuri pentru orice fel de melodii ascultate folosind aplicatia Muzica, Music, a sistemului de operare iOS, insa in cazul in care ascultati melodii prin Apple Music, functionalitatea sa ramane nemodificata.

In imaginea de mai sus aveti prezentat modul in care functioneaza aplicatia Musixmatch Lyrics Finder pentru utilizatori, ea necesitand o conexiune de internet pentru a identifica melodiile ascultate si pentru a cauta si reda versurile ei pentru utilizatorul iDevice-ului.

Musixmatch is the world’s largest lyrics catalog, that lets you enjoy diverse music with synced lyrics. Listen to the songs in your music library with synced lyrics. Instantly get the lyrics you’re looking for and play the song from Youtube. Can’t remember the song title? Simply type part of the lyrics to find the song. With a simple tap you can magically identify the song and the lyrics from the Radio, TV or any other audio source.

Musixmatch Lyrics Finder este prezentata ca fiind cel mai mare catalog online de versuri pentru melodii disponibile in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, astfel ca ar trebui sa puteti afisa versuri pentru orice fel de melodie ascultati voi, atat timp cat ele sunt lansate de ceva vreme.

Aplicatia Musixmatch Lyrics Finder este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Musixmatch Lyrics Finder

Gratuit

DESCARCA





Developer: musiXmatch srl
Universala
Categoria: Music


Descriere: Musixmatch is the worlds largest lyrics catalog, that lets you enjoy diverse music with synced lyrics.
Out of 155 countries it was selected for the Editors Choice on the App Store and was also chosen as an…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.3 Mb