Apple angajeaza producatori de clipuri video pentru Apple Music

Apple Music producatori videoclipuriZilele trecute au aparut zvonuri care indicau faptul ca Apple ar produce unele videoclipuri muzicale pentru artisti cunoscuti in ideea de a le difuza in exclusivitate pentru platforma Apple Music, iar acum avem si o confirmare oficiala.

In cadrul paginii Apple dedicata angajarilor de personal, compania americana cauta producatori experimentati de clipuri video muzicale, acestia urmand a produce viitorul continut pe care utilizatorii din intreaga lume il vor vedea in cadrul Apple Music in lunile urmatoare.

Mai jos aveti prezentata descrierea locului de munca pe care compania Apple il ofera pentru cei interesati, ei urmand a crea videoclipuri muzicale vizibile pe intregul glob, insa in centrul atentiei vor fi americanii, cei care platesc si cele mai multe abonamente pentru Apple Music.

Apple este prima companie cu un serviciu de streaming audio care investeste in crearea de videoclipuri muzicale pentru artisti cunoscuti in schimbul exclusivitatii difuzarii lor in cadrul Apple Music, insa probabil atele ii vor urma exemplul in lunile urmatoare pentru a avea continut similare.

This Role will report into the Snr Manager of of Video Production. The opportunity will provide you with a platform to work with leading players within the entertainment industry and work as part of a Global team focusing on the US market. We are looking for a video producer and project manager to lead across all music related video projects for Apple Music & iTunes.

Apple a creat pana acum clipuri video pentru Pharell, Eminem si Drake, iar majoritatea utilizatorilor Apple Music au apreciat creatiile celor din Cupertino, asa ca ideea sa de a crea continut exclusiv pentru serviciul de streaming audio pare sa fie una de succes.

In aceasta idee, ne putem astepta ca in viitor mai multi artisti importanti sa coopereze cu Apple pentru Apple Music, asta daca nu cumva ei vor fi umiliti precum Rihanna de catre Siri.