iPod, iPad Mini si iPad sunt disponibile in cantitati extrem de limitate

stoc redus ipad ipodAstazi compania Apple ar urma sa lanseze noi modele ale iPod Touch, iPod Nano si iPod Shuffle, iar un document intern al unui mare retailer din SUA confirma faptul ca produsele sunt disponibile in cantitati extrem de limitate in momentul de fata de la compania Apple.

Separat de iPod-uri, compania Apple pare sa fi redus semnificativ inclusiv productia de tablete iPad Mini 2 si iPad Air, aceste doua produse urmand a fi inlocuite in perioada urmatoare de catre cei din Cupertino cu o serie noua de modele probabil ceva mai scumpe.

In mod normal informatiile de acest gen sugereaza faptul ca Apple pregateste scoaterea din vanzare a produselor intr-o perioada de cateva saptamani, deci iPad Mini 2 si iPad Air vor putea fi in continuare cumparate pentru o perioada limitata de timp, insa iPod-urile vor fi inlocuite astazi.

In baza strategiei Apple de pana acum, exista o foarte mare sansa ca iPad Air 2 si iPad Mini 3 sa inlocuiasca iPad Air si iPad Mini 2 in oferta companiei Apple, produsele din clasa superioara urmand a beneficia de o reducere de pret in toamna, cand modele noi urmeaza sa fie lansate.

In toamna acestui an compania Apple ar urma sa lanseze iPad Air 3 si iPad Mini 4 cu hardware nou, Force Touch, dar nicio modificare de design, perioada de lansare putand fi octombrie – noiembrie, asa cum s-a intamplat in general in ultimii ani cu tabletele iPad ale Apple.

Saptamana trecuta au fost descoperite in iTunes 12.2 imagini care confirmau faptul ca noi modele ale iPod Touch, iPod Nano si iPod Shuffle urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple pentru utilizatori, insa e putin probabil ca actualele modele sa dispara pana atunci.