iPhone 6S roz – o clona ne arata viitorul produs Apple (Video)

iPhone 6S roz clonaiPhone 6S roz va fi lansat anul acesta de catre compania Apple si nu vorbim despre o versiune roz-aurie, ci despre o versiune roz care arata mult mai bine decat v-ati fi asteptat voi, asta deoarece vine direct de la compania Apple.

Desi iPhone 6S roz va fi lansat abia in toamna, astazi avem ocazia de a vedea cum arata o clona a iPhone 6 care are o carcasa de culoare roz si ne prezinta, cel mai probabil, exact cum va arata viitorul terminal in momentul lansarii pe piata de catre compania Apple.

In clipul video de mai jos puteti vedea aceasta clona a iPhone 6S roz, ea avand un design extrem de similar cu cel al iPhone 6, care va fi adoptat si in iPhone 6S, ea ruland si o versiune a Android care are o tema a iOS aplicata, ea copiind aproape perfect sistemul de operare al celor din Cupertino.

Ca sa fiu sincer, aceasta clona a iPhone 6S roz arata mult mai bine decat m-as fi asteptat si desi ea nu va atrage interes din partea barbatilor, cu siguranta vor fi foarte multe femei care vor fi interesate sa il cumpere, China fiind tara de la care Apple asteapta cele mai mari vanzari.

iPhone 6S roz nu va avea hardware diferit fata de cel al altor modele ale iPhone 6S pe care compania Apple le va lansa in viitorul nu foarte indepartat pe piata, asa ca vorbim doar despre o diferenta de culoare aplicata de catre cei din Cupertino, dar numai pentru carcasa.

iPhone 6S roz se anunta a fi extrem de interesant si desi foarte multa lume va lua compania Apple in ras pentru decizia de a aplica o asemenea culoare pentru terminalele sale, sunt sigur ca decizia se va dovedi a fo una foarte buna, dar sunt curios sa aflu si ce parere aveti voi despre schimbare.

7 COMENTARII

  1. Așa s-a ras si de iPhone 5S gold înainte sa apară,si am văzut ce s-a întâmplat. Repede a apărut si Galaxy S5 plasture gold si HTC M8 gold. Prevăd in viitorul apropiat si un Galaxy S6 roz,dacă nu,S7-le sigur i-l va copia!