iPhone 6S roz ? Asa ar putea arata!

iPhone 6S roz imagini chinaAcum cateva luni au aparut primele zvonuri privind lansarea unui iPhone 6S roz anul acesta de catre compania Apple, ele venind din atat de multe surse incat e putin probabil ca informatiile sa fie false si Apple sa nu fi testat macar un asemenea dispozitiv.

Desi deocamdata nu am vazut o imagine a unei carcase pentru un iPhone 6S roz, pe internet au aparut diverse concepte, iar in China unele companii locale au lansat carcase speciale pentru terminalele iPhone 6 care sunt colorate intr-un roz pe care l-ar putea folosi si Apple.

De o asemenea carcasa avem parte si astazi, o publicatie chineza sustinand ca in imagini vedem un iPhone 6S roz, insa in realitate vorbim doar despre terminale iPhone 6 cu o carcasa roz terta sau despre clone ale iPhone 6 care au carcasa roz, precum vedeti in imagini.

Avand in vedere ca iPhone 6S inca este in proces de asamblare in cadrul Foxconn si Pegatron, sansele ca aceste imagini sa fie reale sunt de 1%, asa ca nu trebuie sa va incredeti prea mult in ele, insa sansele ca iPhone 6S sa arate exact la fel sunt de peste 90% in momentul de fata.

iPhone 6S roz imagini china 1

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea design-ul iPhone 6 si iPhone 6 Plus, astfel ca imaginea de mai sus prezinta un preambul pentru ceea ce ne va prezenta Apple in toamna, dar pana atunci cred ca vom vedea si o carcasa reala a iPhone 6S roz.