iPhone 6S si iPhone 6S Plus: comenzi record, Force Touch, culoare roz, camera mai buna si multe altele

iPhone 6S roz Force Touch burst mode 1Apple comanda un numar record de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu Force Touch, compania americana asteptandu-se la vanzari foarte mari ale acestor produse in urma lansarii care urmeaza sa aiba loc in toamna acestui an in multiple tari de pe glob.

Conform informatiilor aparute astazi, compania Apple ar fi comandat intre 85 si 90 de milioane de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus care ar fi livrate pana la sfarsitul acestui an, cifra fiind cu mult mai mare fata de cea inregistrata in cazul lansarii ce a avut loc anul trecut.

Separat de acestea, informatiile de astazi confirma din nou faptul ca iPhone 6S cu Force Touch este sigur pentru lansare, deci compania Apple va aduce pentru utilizatori tehnologia oferita deja in Apple Watch si MacBook-urile sale, ea urmand a oferi si o serie de functii noi.

Mergand mai departe avem confirmat si faptul ca iPhone 6S va avea o camera de 12 megapixeli, insa nu se stie deocamdata si daca el va filma 4K sau nu, iar deocamdata oferirea acestei functii este nesigura avand in vedere modul in care isi gandeste compania Apple imbunatatirile.

Apples asks suppliers to make up to 90 million of the expected next models by year-end.  Apple Inc. is preparing for a larger initial production run of its next iPhones, betting that even modest hardware changes will entice consumers to upgrade handsets and outstrip demand for the larger-screen phones that it released last year.

In final este din nou confirmat faptul ca iPhone 6S rose gold sau roz va fi lansat de catre compania Apple, noua culoare fiind cel mai probabil implementata pentru a atrage noi tipuri de consumatori catre platforma Apple, in special din tarile asiatice.

In ceea ce priveste design-ul, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor arata precum iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Apple implementand schimbari mai importante in modul de aranjare a carcaselor, probabil baterii de capacitate mai mare, un chip A9 cu procesor triple-core si 2 GB RAM.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor intra in proces de productie in masa in luna august.

4 COMENTARII