Angry Birds 2 va fi lansat pe 30 iulie pe iPhone si iPad

Angry Birds 2 iPhone si iPadAngry Birds 2 va fi lansat pe 30 iulie pe iPhone si iPad de catre compania Rovio, continuarea pentru, probabil, cel mai popular joc pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri fiind asteptata de catre zeci de milioane de fani de pe planeta.

Angry Birds 2 va fi lansat pe multiple platforme in data de 30 iulie, astfe ca nu doar posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri se vor putea bucura de el atunci, utilizatorii platformelor Android sau Windows Phone urmand a avea deasemenea posibilitatea de a il instala.

Intreaga franciza Angry Birds a inregistrat 3 miliarde de descarcari pana in prezent, deci o buna parte dintre smartphone-urile vandute pana acum au instalat macar unul dintre jocurile din serie, iar Angry Birds 2 are foarte multe de demonstrat anul acesta.

Desi Angry Birds 2 este asteptat de catre foarte multa lume, pana in prezent compania Rovio nu a oferit vreun detaliu in legatura cu viitorul lor joc, insa ne putem astepta la o campanie de marketing agresiva in urmatoarea perioada pentru a creste interesul vis-a-vis de el.

In general cei de la Rovio publica diverse teasere video si imagini cu noile jocuri inaintea lansarii oficiale, asa ca pentru Angry Birds 2 ne putem astepta sa vedem o multitudine de detalii in cele doua saptamani care ne despart de ziua lansarii oficiale in App Store.

With 3 billion game downloads, millions of fans across the globe, multiple mashups and spin-offs, collaborations with A-list celebrities and much more, we’re really proud that Angry Birds is the mother of all mobile game apps. And now we’re proud to announce the mother of all sequels – Angry Birds 2!

Daca Angry Birds 2 va fi cel putin la fel de popular precum prima versiune, atunci ar trebui sa fie descarcat de minim 1 miliard de ori in urmatorii ani de pe toate platformele pe care va fi lansat, asta in functie de ceea ce urmeaza sa ne ofere el.

Angry Birds 2 este lansat intr-o perioada in care mania Angry Birds a pierdut din “putere”, insa exista sanse ca foarte multa lume sa revina la celebrul joc daca aceasta noua versiune va fi suficient de interesanta pentru ea.