Samsung Galaxy S6 Edge Plus apare in primele imagini

5

Samsung Galaxy S6 Edge PlusSamsung Galaxy S6 Edge Plus apare astazi in primele imagini intr-o comparatie cu Samsung Galaxy Note 4, viitorul terminal al celor de la Samsung fiind pregatit pentru o lansare ce urmeaza sa aiba loc la jumatatea lunii viitoare.

Desi stiam ca un Samsung Galaxy S6 Plus urmeaza sa fie lansat pentru a concura cu iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus, iata ca vorbim si despre un Samsung Galaxy S6 Edge Plus, adica un terminal cu ecranul curbat spre margini, exact precum Samsung Galaxy S6 Edge.

V-am spus deja cat de stupida este strategia Samsung in a concura cu Apple, iar lansarea Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus este o noua palma data utilizatorilor care au cumparat Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S6 Edge si ar gasia ceste smartphone-uri interesante.

Samsung are obiceiul prost de a lansa smartphone-uri high-end o data la cateva luni, facand terminalele vechi depasite din multe puncte de vedere, iar in aceast asituatie probabil multa lume va regreta ca a acumparat unul dintre terminalele lansate in mai si nu va avea bani de unul cu ecran mai mare.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus 1

Revenind la Samsung Galaxy S6 Edge Plus, terminalul pare sa aiba un ecran cu diagonala de 5.5 inch sau 5.7 inch, similar cu cel al iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus, insa deocamdata nu se stie si ce hardware intern ar trebui sa contina viitorul produs al coreenilor.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea avea un pret mai mare decat cel al Samsung Galaxy S6 Edge, care oricum este mai scump decat iPhone 6 Plus si aceasta ar putea fi o noua prostie din partea Samsung, insa ce nu face compania pentru a lansa terminale noi?

Acestea fiind spuse, toamna se anunta a fi extrem de interesanta, insa ca sa fiu complet sincer, cred ca Samsung va avea probleme mari daca lanseaza Samsung Galaxy S6 Edge Plus si Samsung Galaxy S6 Plus inaintea iPhone 6S si iPhone 6S Plus.