Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S cu minim 32 GB confirmat de Foxconn si ambalaje

iPhone 6S cu minim 32 GB confirmat de Foxconn si ambalaje

iPhone 6S 32 GB spatiu stocareiPhone 6S va veni cu minim 32 GB spatiu de stocare confirm unui zvon recent care are la baza aparente surse din interiorul Foxconn, acestea afirmand ca Apple ar fi decis sa renunte complet la modelul de 16 GB incepand din anul 2015.

Conform acestei surse, ambalajele create de catre Foxconn pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu ar contine decat marcaje pentru modele de 32 GB, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, modelele de 16 GB fiind aparent eliminate complet de catre cei din Cupertino incepand de anul acesta.

Avand in vedere ca Foxconn a initiat o productie de test pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la sfarsitul lunii trecute, informatiile de astazi ar putea avea intr-adevar o baza reala, avand in vedere ca ei au primit probabil si ambalajele pentru viitoarele produse ale celor din Cupertino.

Today we want to say goodbye to the 16GB’s iPhone. Some Foxconn insiders confirmed that new iPhone 6s (and we think all “future iPhone” like iPhone 7) will have 32GB and more capacity. We can’t tell you from what Foxconn’s department we received information, but we can only say that the packaging of the new iPhone 6s and iPhone 6s Plus don’t have sticker with “16GB capacity”, but 32, 64, 128.

Diverse zvonuri au aparut pana acum pe internet in legatura cu lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in versiuni cu minim 32 GB spatiu de stocare si eliminarea modelelor de 16 GB, insa ele au fost contradictorii si ramane ca fiecare sa creada ce vrea, in acest punct.

Daca ar fi sa ma intrebati, v-as spune ca exista sanse destul de mari ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus sa fie lansate in versiuni cu minim 32 GB spatiu de stocare in 2015, insa nu este exclus ca Apple sa schimbe aparenta decizie de acum, asa ca ramane de vazut daca informatiile se vor confirma.

 • amfetamin

  Sa-ți fie gura aurită zaone!! Ba va avea,ba nu va avea,acum iarăși cică va avea,pai ar fi si cazul,ca vârfurile roboteilor(LG G4,HTC M9,Galaxy S6) toate vin cu 32 gb by default! La cantitățile de memorii comandate de către Apple diferența dintre 16 si 32 gb e maximum 5$,dar câștigul de imagine ce-l va aduce aceasta mișcare nu se poate compara cu nimic. Parca i-l si văd pe Tim Cuc cum prezintă acesta știre bomba,eventual la capitolul “One more thing” :-))

 • Andrei

  @amfetamin, tu vrei sa spui ca un iPhone 6 128gb nu e default? :))))))

 • amfetamin

  Am vrut sa zic capacitatea de baza,entry level,dar oricum ai înțeles tu ce am vrut sa zic:-))
  Plus ca unele dintre roboțeii ăștia mai au si slot de card,ceea ce la Apple never ever nu vom vedea.

 • @amfetamin: Am spus in articol ca zvonurile se cam contrazic, dar am tentinda sa-i cred pe baietii astia chinezi de la MIC. In trecut ei au avut in exclusivitate componentele ale iPhone-urilor inainte de a fi lansate, asa ca acum cred ca au niste informatii solide.

 • Pingback: iPhone 6S - prima schita prezinta placa sa baza | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 6S 16 GB este confirmat de o cutie pentru terminal | iDevice.ro()