iPod Touch 6G vs iPhone 6 vs iPad Air 2 vs iPod Touch 5G – comparatia camerelor

iPod Touch 6G a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple si dupa cum v-am spus deja, el are in cea mai mare parte hardware-ul iPhone 6, desi are un procesor cu o frecventa redusa, dar are totusl aceeasi camera de 8 megapixeli laudata de atatia oameni.

Pentru ca vorbim despre un upgrade major pentru camera iPod Touch 6G, cineva s-a gandit sa faca o comparatie intre ea si cele implementate de catre compania Apple in iPhone 6, iPad Air 2 sau iPod Touch 5G pentru a ne arata care sunt diferentele principale dintre ele.

Daca va gandeati ca implementarea unei camere de 8 megapixeli in iPod Touch 6G va oferi performante similare cu cele ale iPhone 6, e ibine astazi veti afla ca va inselati deoarece compania Apple pastreaza totusi o diferenta intre ele pentru a justifica intr-o anumita masura diferenta de pret.

iPod Touch 6G comparatie camera

In poze veti vedea ca iPod Touch 6G are o camera cu performante apropiate de cele ale iPhone 6, insa mult mai bune decat cele ale camerelor iPod Touch 5G sau iPad Air 2, astfel ca fata de acele dispozitive veti avea parte de o calitate mult mai buna pentru poze.

Acestea fiind spuse, iPod Touch 6G ramane in continuare varianta ieftina de a incerca sistemul de operare iOS, insa nu trebuie sa sperati ca el va oferi tot ceea ce ofera un iPhone deoarece veti fi dezamagiti, diferenta de pret dintre aceste tipuri de terminale fiind reflectata in experienta de utilizare.

iPod Touch 6G comparatie camera 1

iPod Touch 6G comparatie camera 2

iPod Touch 6G comparatie camera 3

1 COMENTARIU