Hartia solara ofera cea mai rapida incarcare solara pentru iPhone (Video)

hartie solara incarcare iPhoneHartia solara, sau Solar Paper, este un nou gadget gandit special pentru terminalele noastre iPhone, iar cu ajutorul sau putem realiza cea mai rapid incarcare solara pentru un produs al companiei Apple.

Hartia Solara asteapta in momentul de fata finantare prin intermediul website-ului Kickstarter si este, conform producatorilor sai, cel mai subtire si mai usor incarcator solar conceput vreodata pentru terminalele iPhone ale companiei Apple, el putand fi plasat inclusiv in interiorul unei carti.

Totusi, nu grosimea sau greutatea reduse sunt principala inovatie a hartiei solare, ci capacitatea de a incarca extrem de rapid un terminal iPhone, doar 2.5 ore fiind necesare pentru o incarcare completa a bateriei intr-o zi insorita, lucru imposibil de realizat cu multe alte accesorii similare.

Perioada de incarcare folosind hartia solara este similara cu cea obtinuta prin utilizarea unui incarcator normal conectat la o priza, astfel ca in final avem parte de aceeasi experienta precum utilizarea unui incarcator obisnuit, desi acesta poate fi purtat cu noi oriunde calatorim.

Thin, Light, Fast: With Solar Paper we’re making the thinnest and lightest solar charger that can reliably charge your smartphone in about 2.5 hours on a sunny day. That’s about the same as a wall charger. Expands with Magnets: The basic 5 watt Solar Paper can charge your smartphone on a sunny day. If you need more power to charge a tablet, or to charge on a cloudy day, you can click new magnetic panels into place.

Hartia solara este conceputa pentru a incarca terminale iPhone, insa ea poate fi “extinsa” pentru a incarca inclusiv tabletele iPad, dimensiunile sale reduse facand accesoriul atat de portabil incat il puteti folosin in orice fel de conditii aveti nevoie pentru incarcare.

Hartia Solara a obtinut deja financarea de care avea nevoie pentru a fi lansata oficial pe piata, insa daca sunteti interesati de ea o puteti sustine in continuare pentru a beneficia de una dintre unitatile din productia initiala.

7 COMENTARII