Studioul Beats 1 Radio este prezentat de Apple prin Snapchat

Apple Music studio Beats 1 RadioBeats 1 Radio este postul de radio online creat de catre compania Apple impreuna cu serviciul de streaming audio Apple Music, el fiind ascultat cel mai probabil de cateva milioane de oameni de pe intreaga planeta.

V_am spus zilele trecute ca Apple Music are peste 10 milioane de utilizatori activi lunar si putem presupune ca macar jumatate asculta emisiunile Beats 1 Radio, iar daca ati fost vreodata curiosi sa vedeti cumparata interiorul sau, ei bine compania Apple va vine in ajutor cu trei imagini.

Imaginile de mai sus au fost publicate de catre compania Apple pe propriul cont Snapchat pentru a-i ajuta pe utilizatori sa vada cum arata studiourile in care dj-ii Beats 1 Radio isi tin emisiunile, cei din Cupertino facand toate eforturile necesare pentru a promova Apple Music.

Inainte ca Apple Music sa fie lansat oficial cateva imagini cu o parte a studiourilor Beats 1 Radio au aparut pe internet, iar acum vedem unele noi multumita companiei Apple si probabil nu va trece foarte mult timp pana cand altele vor fi publicate pentru cei interesati de postul de radio.

Pentru a vedea imaginile cu interiorul Beats 1 Radio va trebui sa instalati aplicatia Snapchat din aceasta pagina, sa cautati contul applemusic si sa il adaugati in lista voastra de prieteni, iar in viitor veti primi notificari atunci cand Apple va publica imagini noi.