OnePlus 2 vs iPhone 6 – comparatia camerelor

OnePlus 2 vs iPhone 6 comparatie cameraOnePlus 2 este un nou smartphone produs de catre compania OnePlus, cea care a reusit sa atraga atentia lumii intregi printr-o campanie extrem de interesanta pentru promovarea smartphone-ului OnePlus One in cursul anului trecut.

Acum OnePlus 2 ajunge pe piata si avem ocazia de a observa care sunt diferentele dintre camera sa si camera iPhone 6, imaginile acestui articol trebuind sa va ofere o imagine destul de clara cu privire la ceea ce va oferi un smartphone ce probabil va fi in atentia multora in curand.

In OnePlus 2 compania OnePlus a imbunatatit camera de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX214 implementata in OnePlus One, astfel ca persoanele care vor cheltui minim 250 de dolari pe un asemenea smartphone vor avea parte de performante mai mult decat bune.

Camera iPhone 6 este apreciata de zeci de milioane de utilizatori de pe planeta si este una dintre cele mai utilizate camere pentru a inregistra pozele publicate zilnic pe o multitudine de retele de socializare, insa ea este departe de  afi perfecta, dupa cum puteti vedea si in imagini.

Acestea fiind spusa, care smartphone are o camera mai buna : OnePlus 2 sau iPhone 6 ?

OnePlus 2 vs iPhone 6 comparatie camera 1

OnePlus 2 vs iPhone 6 comparatie camera 2

OnePlus 2 vs iPhone 6 comparatie camera 3