OnePlus 2 apare in imagini de inalta rezolutie cu o surpriza

OnePlus 2 imagini 1OnePlus 2 a aparut in primele imagini de inalta rezolutie cu doar cateva ore inaintea prezentarii oficiale programate de catre cei de la OnePlus, terminalul fiind asteptat cu sufletul la gura de un numar foarte mare de fani Android de pe glob.

Desi putine detalii se cunosc in legatura cu hardware-ul OnePlus 2, aceste prime imagini dezvaluie design-ul pe care smartphone-ul il va avea si se pare ca persoanele interesate vor avea parte de un terminal care arata foarte bine si privit din fata seamana cu un Nexus 6.

In baza primelor imagini cu OnePlus 2 unii au tras concluzia ca terminalul are un port USB Type-C, un buton pentru blocarea sunetelor sau a orientarii ecranului, suport dual-SIM, o camera de 13 megapixeli cu stabilizator optic de imagine, insa si un cititor de amprente amplasat sub ecran.

 

OnePlus 2 imagini 2

In ceea ce priveste puterea de procesare se pare ca vorbim despre un procesor Snapdragon 810 fabricat de catre Qualcomm si de 4 GB RAM implementati pentru a sustine sistemul de operare Android care, dupa cum prea bine stim, are nevoie de mult RAM pentru a functiona bine.

Partea foarte interesanta aici este implementarea unui cititor de amprente in ecran desi OnePlus 2 are un buton Home prezent in panoul frontal si existenta sa pare destul de ciudata avand in veder ca scanarea unei amprente se face direct prin apasarea pe ecran.

OnePlus 2 imagini 3

Desi OnePlus 2 are specificatii extrem de apropiate de cele ale Samsung Galaxy S6 sau HTC ONE M9, pretul de vanzare al terminalului ar trebui sa fie injumatatit fata de cel al smartphone-urilor Android de top si nu cred ca OnePlus va cere pentru el mai mult de 300 de dolari.

In aceste conditii OnePlus 2 pare a fi smartphone-ul Android perfect cu functii pe care cei de la Samsung sau HTC nu le ofera in momentul de fata, insa ramane de vazut ce va anunta oficial compania in conferinta de prezentare programata in aceasta seara.

OnePlus 2 imagini 4