OnePlus 2 apare in imagini de inalta rezolutie cu o surpriza

OnePlus 2 imagini 1OnePlus 2 a aparut in primele imagini de inalta rezolutie cu doar cateva ore inaintea prezentarii oficiale programate de catre cei de la OnePlus, terminalul fiind asteptat cu sufletul la gura de un numar foarte mare de fani Android de pe glob.

Desi putine detalii se cunosc in legatura cu hardware-ul OnePlus 2, aceste prime imagini dezvaluie design-ul pe care smartphone-ul il va avea si se pare ca persoanele interesate vor avea parte de un terminal care arata foarte bine si privit din fata seamana cu un Nexus 6.

In baza primelor imagini cu OnePlus 2 unii au tras concluzia ca terminalul are un port USB Type-C, un buton pentru blocarea sunetelor sau a orientarii ecranului, suport dual-SIM, o camera de 13 megapixeli cu stabilizator optic de imagine, insa si un cititor de amprente amplasat sub ecran.

 

OnePlus 2 imagini 2

In ceea ce priveste puterea de procesare se pare ca vorbim despre un procesor Snapdragon 810 fabricat de catre Qualcomm si de 4 GB RAM implementati pentru a sustine sistemul de operare Android care, dupa cum prea bine stim, are nevoie de mult RAM pentru a functiona bine.

Partea foarte interesanta aici este implementarea unui cititor de amprente in ecran desi OnePlus 2 are un buton Home prezent in panoul frontal si existenta sa pare destul de ciudata avand in veder ca scanarea unei amprente se face direct prin apasarea pe ecran.

OnePlus 2 imagini 3

Desi OnePlus 2 are specificatii extrem de apropiate de cele ale Samsung Galaxy S6 sau HTC ONE M9, pretul de vanzare al terminalului ar trebui sa fie injumatatit fata de cel al smartphone-urilor Android de top si nu cred ca OnePlus va cere pentru el mai mult de 300 de dolari.

In aceste conditii OnePlus 2 pare a fi smartphone-ul Android perfect cu functii pe care cei de la Samsung sau HTC nu le ofera in momentul de fata, insa ramane de vazut ce va anunta oficial compania in conferinta de prezentare programata in aceasta seara.

OnePlus 2 imagini 4

8 COMENTARII

  1. Samsung sau HTC ofera mult mai multe functii – OnePlus ruleaza Cyanogen , adica un fel de Android basic , nu prea bogat in functii . 4G de RAM nu sunt necesari pt Android , care ruleaza in ultima versiune si cu 1Gb de RAM , dar cu siguranta o sa puna mai bine in valoare procesorul x64 si o sa dea posibilitatea unui multitasking extins , la care altii nici nu viseaza .
    Se pare ca OnePlus a reusit sa rezolve macar partial problema supraincalzirii procesorului Snapdragon 810 , prin folosirea carcasei pt disiparea caldurii . In rest , un terminal care merita toate laudele si care ne demonstraeaza ca viitorul apartine terminalelor care vor avea cel mai bun raport “bang for the buck” . Sper ca Samsung si Apple sa traga niste invataminte din toate provocarile astea .

  2. Nu a spus nimeni ca sunt magnifice , dar sunt , intr-un numar mult mai mare decat la OnePlus sau iPhone . Si functiile alea necesita memorie . Si multitasking-ul de asemenea . De fapt si-a dat seama si Apple , si incet-incet (prea incet) , adauga si ei memorie iDevice-urilor .

  3. Android rulează și cu 500 MB de RAM. În Android, RAMul funcționează diferit față de Windows sau MacOS. Cu cât este mai încărcat RAMul, cu atât mai rapid se deschid aplicațiile din background. Ideea că Android are nevoie de cât mai mult RAM este greșită.