Instalare iOS 9 public beta 2 pe iPhone si iPad

Instalare iOS 9 public beta 2

Instalarea iOS 9 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch poate fi facuta din aceasta seara deoarece compania Apple a lansat iOS 9 public beta 2 pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri dornici sa testeze build-ul beta.

Procedura in sine este foarte simpla si veti putea face instalarea iOS 9 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui doar prin sistemul OTA Update, Actualizare Software, deci nu va fi necesar sa folositi iTunes pentru aceasta procedura, desi pentru dezvoltatori este necesar acest lucru la instalarea initiala.

Inainte de a incepe procesul de instalare iOS 9 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch este totusi recomandat sa faceti un backup terminalelor voastre deoarece intreaga procedura ar putea genera probleme si ar putea fi necesar un restore, deci este bine sa fiti pregatiti pentru orice, desi teoretic nimic rau nu ar trebui sa se intample.

Totodata, inainte de a incepe procedura de instalare iOS 9 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

Daca ati instalat deja iOS 9 public beta 1 in terminalele voastre, atunci puteti instala instalare iOS 9 public beta 2 direct din meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software fara a urma procedura de mai jos, ea fiind necesara doar pentru cei care fac instalarea pentru prima oara.

Instalare iOS 9 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profi de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

In final, daca nu sunteti multumiti de iOS 9 public beta 2, puteti face downgrade iOS 9 la iOS 8.4.