iOS 9 public beta 2 a fost lansat!

iOS 9 public beta 2iOS 9 public beta 2 a fost lansat de catre Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor care fac parte din programul de testare beta publica a viitoarei versiuni a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

iOS 9 public beta 2 vine la doar o zi distanta de iOS 9 beta 4 ce a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii din lumea intreaga, iar dimineata v-am spus cum faceti instalarea iOS 9 public beta 2 pe iPhone si iPad fara a avea un UDID inregistrat, ambele versiuni ale iOS 9 putand fi instalate de oricine.

UPDATE: Aici puteti afla cum faceti instalarea iOS 9 public beta 2 pe iPhone si iPad.

Exact precum in cazul oricaror altor versiuni beta ale sistemelor sale de operare, compania Apple nu ofera nici in cazul iOS 9 public beta 2 detalii privind schimbarile implementate pentru utilizatorii sai, astfel ca vorbim cel mai probabil despre imbunatatiri ale performantelor si rezolvari ale problemelor.

V-am spus acum doua saptamani cum faceti instalarea iOS 9 public beta pe iPhone si iPad, iar acel tutorial ramane in continuare valabil pentru cei care nu au instalat o versiune public beta a iOS 9, insa nu si pentru cei care au urmat acel tutorial si au facut deja instalarea.

Daca ati instalat deja iOS 9 public beta pe iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru, atunci pentru a instala iOS 9 public beta 2 va trebui sa accesati meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si sa instalati actualizarea.

Acestea fiind spuse, testare placuta a iOS 9 public beta 2.