iOS 9 public beta 2 a fost lansat!

iOS 9 public beta 2iOS 9 public beta 2 a fost lansat de catre Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor care fac parte din programul de testare beta publica a viitoarei versiuni a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

iOS 9 public beta 2 vine la doar o zi distanta de iOS 9 beta 4 ce a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii din lumea intreaga, iar dimineata v-am spus cum faceti instalarea iOS 9 public beta 2 pe iPhone si iPad fara a avea un UDID inregistrat, ambele versiuni ale iOS 9 putand fi instalate de oricine.

UPDATE: Aici puteti afla cum faceti instalarea iOS 9 public beta 2 pe iPhone si iPad.

Exact precum in cazul oricaror altor versiuni beta ale sistemelor sale de operare, compania Apple nu ofera nici in cazul iOS 9 public beta 2 detalii privind schimbarile implementate pentru utilizatorii sai, astfel ca vorbim cel mai probabil despre imbunatatiri ale performantelor si rezolvari ale problemelor.

V-am spus acum doua saptamani cum faceti instalarea iOS 9 public beta pe iPhone si iPad, iar acel tutorial ramane in continuare valabil pentru cei care nu au instalat o versiune public beta a iOS 9, insa nu si pentru cei care au urmat acel tutorial si au facut deja instalarea.

Daca ati instalat deja iOS 9 public beta pe iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru, atunci pentru a instala iOS 9 public beta 2 va trebui sa accesati meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si sa instalati actualizarea.

Acestea fiind spuse, testare placuta a iOS 9 public beta 2.

20 COMENTARII

 1. Sper c-au rezolvat problema cu sunetul de apel si cu ecranele negre.
  eu in 2 cazuri am patit ca imi suna telefonul si ecranul era negru si nu l-am mai putut aprinde decat prin hard reset.
  de altfel, de vreo 3-4 zile incoace , dupa ce termin convorbirea ecranul ramane negru si il pot aprinde doar dupa cateva secunde bune. posibil probleme cu senzorul de proximitate in cazul asta.
  alte probleme n-am avut decat fazele cu ecran negru si sunet apel.

 2. @dominic de-abia acuma mi-o apărut si mie actualizarea. Așteaptă ca o sa apară si la tine.
  La instalat cineva? Cum se mișca la prima impresie in comparație cu beta public 1?

 3. Am cautat pe net, am sters din setari profilul public beta si mi-a gasit automat ios 9 beta 4. Acum il upgradez (NU la ios 9 public beta 2 ci la ios 9 beta 4!) interesant nu?